Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facetom tak podobaja sie przebojowe kobiety?

Polecane posty

gość wczoraj Zgadza się,oni mają takie skojarzenia bo myślą o jednym a sami rzucają obelgami w fajne i towarzyskie osoby.Ale tutaj dużo normalnych :) Mądre wypowiedzi i mnie to cieszy,nie powinno się tak osądzać ludzi

Gość gość
Moim zdaniem po prostu milej jest żyć z kimś kto lubi się śmiać i dobrze bawic. Sama nie lubię osób które mają kij w tyłku i zero dystansu do siebie

Gość 03903
Dnia 22.04.2018 o 16:48, Gość gość napisał:

Mój partner woli dziewczynę która lubi imprezy i jest szalona, słodka a zarazem ma zasady niż taką według niego nudną i posłuszną męczennicą ;)To faceci szukają drugiej mamusi.Ja dziewicą nie byłam ale nie puszczałam się jak wiele dzisiejszych dziewczyn po klubach.No cóż,nie każdy jest zły.A imprezować można z partnerem. zniszczonagirl dziś Ja taka byłam i nie zdarzyło mi się po pijaku całować ani robić głupich rzeczy a dużo miałam tych imprez 😄 To prawiczki i zakompleksione ludzie tak oceniają.Idźcie z dobrym towarzystwem na imprezy to poznacie dużo fajnych osób.Wariatki są spoko.Można z nimi iść do tańca i różańca 😛

każdy facet takie woli 🙂 ale z pełna swiadomoscia wchodza w związek z szarymi myszami. bo wiedza,ze ciezko przy sobie utrzymac atrakcyjną kobietę, wychodza na wierzch i pojawiaja sie jeszcze wieksze kompleksy itd. wiec pragna i marza o nas, a na zycie biora szare mysze...ktore oczywiscie myśla, że są kochane itp

Gość gosc
Dnia 21.04.2018 o 16:42, Gość gość napisał:

Nie każdemu się podobają te przebojowe, które nie dadzą nikomu dojść do słowa i koniecznie muszą skupiać na sobie całą uwagę otoczenia. Pamiętam że mój mąż zanim się pobraliśmy, miał dwie dziewczyny do wyboru do związku. Mnie, spokojniejszą i jego koleżankę, taką zakręconą wariatkę w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jednak to mnie poprosił o rękę a z nią od dawna nie ma kontaktu. Mimo swojego usposobienia, nadal nie ułożyła sobie życia z żadnym mężczyzną i jest singielką. Reasumując, może i te przebojowe dziewczyny się podobają facetom, ale chyba są wybierane do stałych związków znacznie rzadziej niż te spokojniejsze, mniej przebojowe.

I z czego jestes dumna??? ja jestem spokojna jak ty i mam slabe powodzenie ale mam w sobie tyle honoru ze nie bede z facetem ktoremu podoba sie inny typ kobiety niz ja.Dlatego wciaz jestem samotna.

Gość taki obraz wasz

Nie wszystkim. Wolę te spokojne. Tylko, że one też chcą tych przystojnych i przebojowych, więc nie mam u żadnej szans.

Gość gość

Myślę, że nawet faceci którzy mówią, że wolą spokojnie mają jakiś pociąg do konkretnych osób które są bardziej przebojowe. Sama podobałam się facetom którzy z zasady umawiali się ze spokojnymi kobietami (taki typ). Po prostu przyjazne, otwarte i energiczne osoby łatwo lubić, przyciągają swoim ciepłem i sprawiają, że rozmawiając  z nimi czujesz się ważny, łapiesz trochę ich energii

Gość 1987

Lubiłem rozrywkowe i wygadane dziewczyny, z którymi można było się całować już na pierwszej randce. Tak się jednak złożyło, że moją partnerką życiową została spokojna, cicha dziewczyna. Ona była tak śliczna, że przestało dla mnie mieć znaczenie, to że była taką cichą myszką. 

Gość gość

Czyli macie odpowiedź - cicha myszka ma szansę tylko jeżeli jest ładna

Gość vvv
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie. Przeciętna też ma szansę.

Gość 1987
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ujął bym to inaczej. Otóż cicha ,ładna myszka ma większe szanse niż cicha, przeciętna myszka. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość 1987 napisał:

Ujął bym to inaczej. Otóż cicha ,ładna myszka ma większe szanse niż cicha, przeciętna myszka. 

Ogólnie ładne osoby mają większe szanse 😛 Wcale nie pocieszasz tych nieprzebojowych kobiet które nie są ponadprzeciętnie ładne

Gość 1987
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ogólnie ładne osoby mają większe szanse 😛 Wcale nie pocieszasz tych nieprzebojowych kobiet które nie są ponadprzeciętnie ładne

Kto powiedział, że tylko ponadprzeciętnie ładne dziewczyny mają szanse u facetów? Mnie się trafiła bardzo ładna. Ok. Miałem szczęście. Zastanawiałem się później co by było gdybym jej nie poznał. Wszystko wskazywało na to, że gdybym jej nie poznał, związałbym się z siostrą mojej koleżanki, która była przeciętnej urody i nie była tak zgrabna jak moja partnerka. Wiem, że się jej podobałem i chciała mnie lepiej poznać, ale ja już wtedy byłem zajęty. Ona podobała mi się mimo tego, że była tylko przeciętnej urody. Jej atutem fizycznym były duże piersi- moja partnerka tak dużych nie posiada.

Przyznaję, że nie związałbym się z dziewczyną, która byłaby brzydka. W takim przypadku nie możliwe byłoby to abym się zakochał. Po prostu nie wyobrażam sobie brzydkiej partnerki. Znam jednak osobiście i z widzenia sporo brzydkich kobiet, które mają partnerów, mężów, dzieci. To nadzieja dla tych, które są brzydkie i wciąż czekają na swojego partnera. 

Gość gość
12 minut temu, Gość 1987 napisał:

Kto powiedział, że tylko ponadprzeciętnie ładne dziewczyny mają szanse u facetów? Mnie się trafiła bardzo ładna. Ok. Miałem szczęście. Zastanawiałem się później co by było gdybym jej nie poznał. Wszystko wskazywało na to, że gdybym jej nie poznał, związałbym się z siostrą mojej koleżanki, która była przeciętnej urody i nie była tak zgrabna jak moja partnerka. Wiem, że się jej podobałem i chciała mnie lepiej poznać, ale ja już wtedy byłem zajęty. Ona podobała mi się mimo tego, że była tylko przeciętnej urody. Jej atutem fizycznym były duże piersi- moja partnerka tak dużych nie posiada.

Przyznaję, że nie związałbym się z dziewczyną, która byłaby brzydka. W takim przypadku nie możliwe byłoby to abym się zakochał. Po prostu nie wyobrażam sobie brzydkiej partnerki. Znam jednak osobiście i z widzenia sporo brzydkich kobiet, które mają partnerów, mężów, dzieci. To nadzieja dla tych, które są brzydkie i wciąż czekają na swojego partnera. 

Nie o to chodzi. Po prostu brzmiało to tak jakby przebojowe mogły urodę nadrobić osobowością, ale już szara myszka musi być ładna

Gość vvv
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie o to chodzi. Po prostu brzmiało to tak jakby przebojowe mogły urodę nadrobić osobowością, ale już szara myszka musi być ładna

Nie jest tak.