Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Taki tutaj, do pogadania o wszystkim Oczytany, inteligentny, dominujący. Taki na 100%. Piszcie, podpisujcie się nikami, bo łatwiej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Tutaj takich nie ma :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 O sexie też pogadasz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Pewnie, że tak. Fajnie zobaczyć to oczami faceta. Zdobyć nowe doświadczenia. A nawet odrobinę poflirtować ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 O wiek pytać nie będę, ale jak wyglądasz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 A jednak wygląd najważniejszy dla Ciebie, Gościu? No cóż, nie mam nic do ukrycia. Niebieskooka, figlarna dziewczyna. Brunetka, długie włosy, szczupła :-) Zaspokojony? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Jeszcze za mało. Pogadamy na priv? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samiec Alpha Plus Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Są ;-) :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Jakie masz cycki i tyłeczek? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Hola, hola. Nie tak szybko. Na prywatę trzeba zapracować ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Ooo, witam Alfa Plus. Jakaś nadzieja się tli :-) Super Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Duży masz przebieg? Ilu facetów cię miało autorko? :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samiec Alpha Plus Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Plus bo nie dość że ALPHA to jeszcze potężny zaganiacz ;-) :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Niezbyt grzeczne to pytanie. Co prawda dziewicą nie jestem. Ale przy przebiegu nie majstrowałam ;-) Tylko sprawdzone serwisy :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Gościu Alpha, coś w stylu big size? :-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Kate jak na polskie realia spory ;-) :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Chcesz samca alfa? Podaj maila Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samiec Alpha Plus Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Wszystko jest do udowodnienia ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Nie ma nic za darmo, tym bardziej maila :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Nie interesują mnie takie które mają coś do powiedzenia. Nie szukasz samca alfa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Więc udowadniaj Alpha Plus :-) X Gościu, wygadana też może być zdominowana. O to Ci chodzi? :-P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Tylko posłuszna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Posłuszną dziewczynką byłam kiedyś, ale zapomniałam jak to było, proszę Pana ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go777 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 A co masz ze swojej strony do zaoferowania? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Wirtualne pisanie ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go777 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 A gdyb na się pisało wyjątkowo dobrze i miło, to jakie są perspektywy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Jesli byłaś kiedyś to juz nie dostaniesz prawdziwego samca alfa, cienka jesteś Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Dalej pozostaną w sferze wirtualnej. Takie ubarwienie życia :-) Nic w realu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go777 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Boisz się bliższych relacji? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Lee Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2018 Nie boję, ale nie mogę. Tyle musi wystarczyć ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach