Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Nie widzimy się to co mam zrobić, czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Zobaczycie się za dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Autorze weź się w garść i wkoncu zrób coś, pogadaj z nią, gdzieś zaproś, wyznaj co czujesz. Ja mam podobną sytuację. Taki jeden typ ma na zmianę, raz jest zainteresowany, zabiega o mnie innym razem unika. I tak w koło. Juz mam dość tej sytuacji. Widzę że chciałby, ale nie wie, boi się. To jest męczące. Im dłużej to trwa, tym mam go bardziej dość. Więcej zdecydowania panowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 No ale jak nie widzę jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 A w ogóle chcesz ją spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Jak Ci zależy to znajdziesz sposób. Dużo nie myśl bo przekombinujesz. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Tęsknię za nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Firmanty 1 Napisano Kwiecień 7, 2021 Ja mam ten sam problem. Pewna młoda śpiewaczka która wystąpiła w dużym konkursie w telewizji spodobała mi się i zacząłem do niej pisać. Niestety okazało się że z niej jest wstydzioszka jakich mało. Jest taka nieśmiała że nawet nie chcę pogadać ze mną przez kamerę. Wiem że ja też się jej podobam, pragnę romantycznej randki z nią. Być może trochę przesadziłem ponieważ zadawałem jej pytania, nawet takie bardzo intymne. Pewnie o spotkaniu nie mam co marzyć. Jeżeli dziewczyna czerwieni się i traci głos to może oznaczać zainteresowanie facetem i chęć przeżycia z nim wspaniałych i niesamowitych chwil. Nie wiem jak zmniejszyć jej wstyd, chociaż do poziomu umożliwiającego rozmowę z nią. To dziewczyna naprawdę warta zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach