Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety lubią faceci?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o sprawy łóżkowe, wolą pewne siebie, które przejmą inicjatywę czy może delikatne i nieśmiałe, które muszą wprowadzać w sferę intymną. Wolą perwersyjne czy skromne? Takie co mówią wprost o swoich potrzebach czy czekają na ruch partnera?

Gość gość
A można w ogóle jednoznacznie stwierdzić biorąc pod uwagę że jestem kilka miliardów facetów? Co za pytanie...

Gość gość
lubię wyuzdane , zboczone i nie za chude .

Gość prawi 124
takie które moga mnie zaskoczyć ..

Gość gość
takie, które mają normalnych rozmiarów peezdę i która im nie śmierdzi.

Gość gość
21.00 jak najdalej od fetyszystow, bo nie potrafią kochać.

Gość gość
To oburzające.

Gość gość
Nie lubię kłód, a większość kobiet to kłody w łóżku. Ile razy to miałem do czynienia z taką niby flirciarą pewną siebie, a potem w łóżku kłoda...

Gość gość
jaki fetysz ? to , że lubię ciałko ?

Gość gość
21.06 jaki facet, takie zachowanie kobiety w łóżku:p poza tym, lalka z sexshopu kłoda jest zawsze:p ale skoro nie masz dostępu do kobiety, musisz zadowolić się jej fantonem:p

Gość gość
A czy kłodą jest kobieta, która jest uległa, zdaje się na faceta, jęczy, czasem krzyczy, obejmuje faceta, ale rzadko przejmuje inicjatywę a na górze jest gdy facet ją tak nakieruje?

Gość Ja_Dyzio
szczupła, długowłosa, mądra i gospodarna a w łóżku jak rakieta i d***** ale tylko wobec mnie d****** !

Gość gość
takie, które się myją i zmieniają majty.

Gość gość
Kazdy lubi takie jakie do niego pasuja. Lenie lozkowe i rozwiazli lubia puszczalskie panny w klubach np. Bo raz dwa bez gry wstepnej do wytrysku i kobiet. Ci aktywni porzadni wola takie porzadne ale z ikra- nie klody itd.

Gość gość
dziś Oho! Bingo! Kłodę zabolało :P dziś Kłodą nie jest kobieta, która nie boi się angażować. Np sama złapie za pałkę i zrobi loda, czasem sama zainicjuje jakąś pozycję, którą chce, ale też np bez kompleksów powie mi jakie lubi pieszczoty, chętnie robi to w różnych pozycjach, a nie tylko po misjonarsku i na pieska.

Gość Ja_Dyzio
gość dziś takie, które się myją i zmieniają majty. xxx o czym tu bredzisz ? przecież nawet 100 lat temu Dobrodziej w czasie mszy wydzierał się do katoliczek, że w majtkach to tylko śmigają kurtyzany a porządna katoliczka NIE zakłada żadnych majtek !

Gość gość
pytanie tak naprawdę bez sensu. Myślę ze pomijając jakieś jednorazowe przygody, klubowe czy inne to ludzie dobierają się instynktownie pod względem temperamentów nawet często nie zdając sobie z tego sprawy od razu. Jakie kobiety w łóżku wola mezczyzni? Przeróżne jak przerozni są mężczyźni i kto ma jakie upodobania, oczekiwania, co przynosi satysfakcję. Myślę ze przede wszystkim ważną jest świadomość swoich potrzeb w tym zakresie i odwaga? Do ich realizacji a wtedy wszystko się super układa ;) partnerzy w seksie, czy to kobiety czy mężczyźni chętnie realizują nawzajem swoje fantazje i upodobania do dla nich samych jest to również podniecajace i satysfakcjonujące. Nie ma co zgrywac bogini seksu czy świętej dziewicy. Nie ma się co zastanawiać, po co. Wystarczy odpowiednio się dopasować :)

Gość Ja_Dyzio
'Kłodą nie jest kobieta, która nie boi się angażować. Np sama złapie za pałkę i zrobi loda, czasem sama zainicjuje jakąś pozycję, którą chce, ale też np bez kompleksów powie mi jakie lubi pieszczoty, chętnie robi to w różnych pozycjach, a nie tylko po misjonarsku i na pieska.' xxx lubię poczytać na forum mądre wypowiedzi , świetny tekst !

Gość gość
21 16 nie pochlebiaj sobie ciapulku, zabolałoby z ust innego, nie z twoich, tym bardziej że nie znasz możliwości kłody, bo cżyż miałeś z nią przyjemność w realu? Jawnie i widocznym będąc? Tylko zapewne z fantomem jej lub "duchowy seks" będący namiastka namiastki normalnego seksu. Wiec nie pochlebiaj sobie, jesteś tylko zboczeńcem, nie wszystkim kobietom taki jak ty odpowiada, brak ci męskości. Zdolność do wyuzdanego seksu i gonitwa za orgazmami swoimi i partnerki nią nie są, są tylko uzależnieniem od seksu. Wiec nie pochlebiaj sobie ciapulku.