Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny które biorą się za zajętych facetow

Polecane posty

Gość gość

Co o nich myślicie? Same byłyście w sytuacji ze podrywalyscie zajętego mężczyznę? Jak rezultaty?

Gość gość
Mnie nie interesują żonaci i zajęci faceci. Mam swój system wartości i nie robie drugiemu co mi nie miłe. Znam jednak kilka pań które bez żenady w imię własnego szczęścia wpieprzyły się skutecznie w dzieciate małżeństwo. Czegoś takiego nie rozumiem

Gość gość
Żenua. :( 🖐️ Nie rób drugiem co Tobie niemiłe. I tyle w temacie.

Gość gość
Dzi/w/ki które idą na łatwiznę bo nie chce im się szukać i być uczciwą kobietą. Takie to za kudły i wrzucać do rzeki, zero litości dla ku/r/e/w.

Gość gość
Sama tak nie postępuje, generalnie jakieś świadome startowanie do zajętego faceta uważam za słabe..., ale to jedynie problem tego faceta. Jak facet nie chce skoku w bok to będzie potrafił utrzymać łapki przy sobie - jak chce zdradzić to i tak zdradzi. Często laski, które bardzo tęsknią za związkiem, są długi czas same itd potrafią nieco podwalać się do kogoś (np. moja koleżanka do mojego partnera :D ), ale wystarczy, że wejdą w związek i już zapominają. I tak jak pisałam - to czy facet to wykorzysta czy nie zalezy tylko od niego.

Gość gość
a czemu tylko temat nakierowany na dziewczyny, a nie na ludzi co tak robią bo chyba kazdy wie że faceci też biorą sie za zajęte kobiety

Gość gość
Do mnie zarywała w pracy mężatka. Sam mam żonę i dzieci. Robiła to tak nachalnie, że się w********m i napisałem na fejsie do jej męża. Jako, że i tak zmieniałem robotę na inną to zrobiłem to bez zawahania. ;)

Gość gość
Nie poto femi.istki wywalczyly nam wolnosc bysmy z niej nie korzystaly. Kobiety maja prawo sypiac z kim chca. Sama sypiam tylko z zonatymi i nie ma w tym nic zlego ja nic nikomu nie obiecywalam. Sama nie chcialabym mezczyzny, ktory zdradza.

Gość gość
10:06 Hipokrytka. Takiego, ktory zdradza wlasnie dostaniesz.

Gość gość
W katolandzie wszyscy maja fobie zdradzania. Nie wazne, jak z****** jest malzenstwo, wazne, ze nie zdradza. Kobiety musza byc "czyste" i sie szanowac, tzn. zachowac blone dla tego jedynego, slub koscielny, bachory, kredyt na mieszkanie i potem zero seksu, trucie sobie nawzajem d**y do konca zycia. Ale najwazniesze zeby nie zdradzac i zeby te k***y nie uwiodly misia, ktory nie chce, ale go zumusila. Zenada.

Gość gość
No, a ci biedni faceci nie mają wyboru i dają się brać. Bidulki.

Gość gość
Najlepsze są zdradzane kobiety, które całą winę zwalaja na kochanke, bo to ona biedakowi kazala zdjąć spodnie i wsadzić ..... kobiety naprawde są głupie.

Gość gość
Nie rozumiem, czego cała winę zwalacie na facetow? Kto powiedział ze facet zgodzi się na zdradę? W temacie jest mowa o kobietach które podrywają zajętych/żonatych. A czy uda się jej doprowadzić do zdrady to już inna historia

Gość gość
Kastrować facetów za zdradę :P

Gość gość
Żonaty czesto łatwiejszy niż wolny. Czuje satysfacje że zdradza facet zone ...=) współczuję

Gość gość
gość dziś A kobietom za zdrady obcinać łechtaczki. 50% Polek byłoby bez łechtaczek :P

Gość gość
A glupim obcinac glowy, ciemnogrod bylby wyludniony.

Gość gość
Za jaja wieszać zdradzaczy!

Gość gość
Kobieta która próbuje odbić faceta innej kobiecie to zwykła zdzira!!!

Gość gość
A co myślicie o dziewczynach które są w związku z chłopakiem a jednocześnie szukają innego, lepszego?

Gość gość
Zajęty ty czy nie i tak zdradzi jak by na prawdę kochal żonę to by nie poszedl do innej

Gość gość
I jak w ogóle można się z facetami zadawać...

Gość gość
"Nie rozumiem, czego cała winę zwalacie na facetow? Kto powiedział ze facet zgodzi się na zdradę? W temacie jest mowa o kobietach które podrywają zajętych/żonatych. A czy uda się jej doprowadzić do zdrady to już inna historia" W temacie jest mowa o "braniu się" i rezultatach. A za rezultaty jest odpowiedzialny facet. Tak samo facet jest odpowiedzialny za to czy chce brać udział w podrywie czy nie. I nie p*****l, ze nie - ja jestem w związku, nic na boku mnie nie interesuje i potrafię ucinać smalenie cholewek.

Gość gość
dziś jeszcze zdradzisz swoją kobietę jak wszyscy zdradzacie to wszyscy !

Gość gość
Kobitki pilnujcie swoich facetow, dbajcie o to by mieli dobrze to wtedy żadna wam nie odbije

Gość gość
To jest normalne . Kobietom podoba sie 5% facetów a 95 % uważają za bezwartosciowych . Nie potrzeba matematyka żeby obliczy że dla wszystkich nie starczy 5 % facetów ,wiec muszą sie dzielić.

Gość gość
Tak 5% to tzw. Samce Alfa.

Gość gość
Jakieś 35% do 40% to samce beta którzy sa obojętni ,traktowani jako bezpłciowce . I 3 grupa to samce omega na których strach patrzeć . .. Kobiety dzielcie sie tymi 5% Banderasami .

Gość gość
Ja jestem wolna i mam prawo zainteresować się kim chce, a to do faceta należy decyzja, czy na to odpowie, czy nie-jeśli dla mnie ktoś zdecydowałby się zostawiać rodzinę, to tylko jego sprawa.

Gość gość
rozpinanie rozporków zonatym to hobby wielu atrakcyjnych kobiet nie nasza wina ze ich zony sa zaniedbane i nieaktywne