Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porozmawiać z kimś nieprzecietnym

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym

Gość gość
Lepiej powiedz jaki powinien być ten ktoś według Ciebie aby był nieprzeciętny bo wiesz lepiej wiedzieć na początku. O pogodzie może być?

Gość gość
Tak i o maryni

Gość gość
Ostatnie dni są dość ciepłe a w powietrzu odczuć można pierwsze sygnały zapowiadającej się ciepłej wiosny aczkolwiek nadchodzi do nas zimny front który na chwile ostudzi nasze oczekiwania. Poza tym nadchodzi kolejny tydzień w którym jest zazwyczaj szara i nudna codzienność.

Gość gość
No to już wiem jak w pogodzie:) a tak co u Ciebie jak minął weekend? Za tydzień czeka nas majowy week a u mnie jak narazie żadnych planów:(

Gość gość
Buehehe i co ci da ta rozmowa :D nikt nic fajnego robic nie bedzie. Wiekszosc uchla ryje i bedzie obrabiac sobie doopy nawzajem. Jak wiekszosc codziennie :D

Gość gość
No i gdzie ta Maryna? Też mi jej brak.:-(

Gość gość
Taaaa dzieje sie :D obrabianie doop nawzajem i nic poza tym. Aaa i jeszcze falszywe podniecanie sie bachorami buahahaha :D jak to dobrze ze ja nie musze sie z bachorami uzerac. Chyba bym zwariowala.

Gość gość
No i w szczególności

Gość Iibed
najbardziej nieprzeciętny na tym forum jest maciek b :classic_cool:

Gość gość
Ja nie, troche mi brakuje. Niestety;)

Gość gość
Można zawsze dosztukowac

Gość gość
Ja jestem nieprzeciętna bo nie znam angielskiego :P ale znam tengwar.

Gość gość
16.58 Zgadza się odrobina pracy i ponadprzeciętność gwarantowana;)

Gość gość
16.58 brakuje ci diagnozy :D

Gość gość
Przeciętni ludzie są solą tej ziemi ;-) wariaci zawsze doprowadzają do katastrofy.

Gość gość
Tylko ten wariat musi być odizolowany

Gość gość
17.34 co ty mówisz. Rozejrzyj się po świecie. Spójrz ostrzelali Syrię wariaci. Czy ktoś ich odizolował. Bo są prawdziwi wariaci,pozytywni wariaci i nieszczęśliwi psychicznie chorzy. Tych ostatnich się izoluje a oni najczęściej nie mają wpływu na nic.

Gość gość
Dobra. Zawołajcie Marynę bo ja autorki nie pocieszę. Trochę mi brakuje niestety ;-) to siemanarapa!

Gość gość
Gdzie jest autorka ta od Maryny? Zagląda tutaj czasem? Można się z nią jakoś skontaktować? Ona świetnie pisała. Miała taki żywy plastyczno-poetycki styl i jakąś taką łagodność w sobie miała. Lubiłam się podłączać do jej tematu. W niej było życie! A tutaj smętnie na tym temacie.Wszyscy jacyś smutni. Półsłówkami się odzywają. A Szarik? Też zniknął. Gdzie była Maryna tam i Szarik był hej! Zniknęli oboje? Co tutaj zaszło kiedy mnie nie było? Wyprosiliście ich stąd?

Gość gość
Marynę życie zagryzło. Pewnego dnia zgodziła się na coś, na co godzić się nigdy nie powinna. Poznała ludzi dziwnych, ludzi strasznych, ludzi nie- ludzi, których nie poznała. Oduczyli ja najprostszych ludzkich odruchów. Ludzie dziwni. Może nie ludzie to byli.

Gość gość
Co ty mówisz?!! Toż to straszne!! I nic naprawdę nic już nie można dla niej zrobić?? !! Nie możemy jej przywrócić do ludzkiego życia. Na zawsze przepadła dla naszych serc!??? A gdzież mieli sumienie jej kaci. Ludzie nie-ludzie,dziwni ludzie których nie poznała? I czemu właściwie ich poznała?

Gość gość
Maryni już nie ma, są tylko grzybki marynowane

Gość gość
21.23 nie bądź cynikiem

Gość gość
I czemu nie znalazł się nikt. Nikt kto ustrzegł by ją przed tym nieszczęsnym zdarzeniem? Opuszczono ją w sposób tak niewyobrażalnie okrutny. Być może jednak opuszczono ją już wcześniej. Już wtedy kiedy nieświadoma niczego i beztroska zbierała chabry pod lasem. A niebo tak nisko tego dnia ołowiane.....Lecz czytała znaki.Wiodło ją przeczucie. Ku zgubie ją wiodło ku zgubie. Maryna ty zapomnisz szumiały drzewa, zapomnisz szeptała knieja. Pewnego dnia zapomnisz....odeszła. Zapomniała....

Gość gość
A Rumcajs za nią biegł, śpiewając wesoło: nie masz ci, nie masz...