Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Benefity w pracy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny napiszcie jakie macie benefity w pracy i jakie jest podejście pracodawcy do mam.Nazwa firmy.

Gość gość
Szkola. 2x w roku swiadczenie na swieta, paczki ze slodyczami dla dzieci, swiadczenie urlopowe.

Gość koletka_
Ja mam kartę Biznes Benefit, z którą na terenie Warszawy mogę korzystać z wielu zniżek, nawet do 70% w wielu lokalach usługowych (restauracje, fryzjer, kosmetyczka, a nawet mechanik).

Gość gość
Żadne benefity. Pracuje u prywaciaza. Nie no przepraszam...róża na dzień kobiet i paczek w tłusty czwartek...

Gość gość
Ale moja szwagierka pracuje w Cargoteg. I tam mają mnóstwo jakichś dodatkowych. Pensje dobre. Bonusy. Jakieś karty żywieniowe. I nikt jej nie robi problemów jak musi z dzieckiem zostać

Gość gość
Połączenia wychodzące w Alior Banku. Karta multisport, medicover i naturalnie zajączek, dopłata na gwiazdkę z funduszu świadczeń socjalnych :)

Gość gość
Pracuje w małej prywatnej firmie IT. Mam tylko multisporta i opiekę medyczną, ale nie mam problemu z pracą zdalną. W razie potrzeby mogę siedzieć w domu i cały miesiąc.

Gość gość
Karta Multisport, pakiet medyczny, pieniądze na święta, wyprawka dla szkolnych dzieci, raz do roku wycieczka- pracownicy i ich dzieci do 18roku życia nie płacą. Raz do roku impreza, paczki na święta dla dzieci. Czasami dodatkowe rzeczy jeśli dyrektora zaciekawią np wynajmował boisko do piłki nożnej i utworzył drużynę, był trener do biegania dla chętnych osób. Można też raz do roku założyć się o coś z dyrektorem. Jeśli sklep na tym skorzystał i przy okazji wygrało się zakład to były jakieś imprezy w lokalu dla danego działu, kręgielnia i inne tego typu. Są też konkursy ogólnopolskie dot całej sieci i tu wygrane są bardzo duże- raz nam się udało i mieliśmy wycieczkę do spa, była też strzelnica dla panów i masa innych atrakcji ale za to już centrala płaciła nie my.

Gość gość
Empik. Żadnych benfitów, oprócz zniżki 25% na zakupy w empiku, ale mało który pracownik tam kupuje, bo nadal drogo mimo zniżki, a zarabiam minimalną krajową. Nie mam nic na święta , ani nic. Porażka.

Gość gość
paczki na święta bony na święta tzw. grusza dofinansowanie w 80% wyjazdów zorganizowanych dziecka 13 pensja karta benefit prywatna opieka medyczna

Gość gość
Jak to w Empiku nic na święta? Były bony sodexo (każdy dostał) oraz zwiększona premia (jak pracujesz w Empiku to powinnaś/eś) wiedzieć jakie są i o ile z racji świąt były zwiększone. Dodatkowo wypłata była przed świętami, a mogła być po.

Gość gość
Moja siostra w firmie ma pakiet medyczny w Lux Med. Jest bardzo zadowolona z niego, bo już nie czeka miesiącami na wizyty u specjalistów no i umawia się sama w aplikacji Portal Pacjenta.