Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy mlodzi faceci tak maja?

Polecane posty

Gość gość

Chodze na spotkania, chce kogos poznac i jak pamietam to zawsze tak bylo, czy jak bylam nastolatka czy teraz, zawsze wybieralam w miare ogarnietych i kulturalnych prostakow nie trawie, ale i ci grzeczniejsi zawsze dazyli do kontaktu fizycznego ,jakies zlapanie za reke, pocalunki, a jak juz jest wspolny film to przytulenie , mizianie a ja nie chce zaczynac od tej strony. Nawet jesli nie daza od razu do seksu, to drazni mnie w ogole kontakt fizyczny ja musze kogos poznac zeby sie z nim miziac, calowac, czy trzymac za reke a facetom to tak latwo przychodzi. Czy istnieja normalni faceci ktorzy probuja zbudowac wiez,zakochac sie a dopiero potem dotyk ktory naturalnie powinien wyjsc? Czy moze ja mam takiego pecha do chlopakow czy oni po prostu nie istnieja.

Gość gość
istnieją, istniejemy ;)

Gość gość
Widzę, że jesteś wartościową kobietą. Takich dziś jest mało. Dziś jak facet tego nie zrobi, przez 99% z was jest skreślany. Nie dziw się więc że facet po paru takich "akcjach" nagle zmienia swój styl bycia.

Gość gość
Niestety obserwuje to samo :( Rownież tego nie lubię

Gość gość
Jeśli istnieją to prawdopodobnie są niemotami.

Gość gość
Ja kiedyś taki byłem, bardzo podobała mi się dziewczyna, siedzieliśmy u mnie i oglądaliśmy film świetnie się bawiąc, na drugi dzień byłem obsmarowany na uczelni że nawet jej nie przytuliłem. Od tamtej pory mam dosyć kobiet i wolę się w to nie pchać. Wolę być sam bo myślałem że jej też zależy a zrobiła ze mnie jakiegoś nerda w sweterku.

Gość gość
Mozna zrozumiec tylko trzeba chciec. Wiekszosc facetow ma podobny nieskomplikowany charakter, u kobiet to roznie bywa, dlatego tez warto poznac potencjalna wybranke,,troszke wiedzy z psychologi nie zaszkodzi. Trzeba miec troche wiecej inteligencji od mamuta i mozna przewidziec reakcje tej konkretnej, oczywiscie nikt nie jest nieomylny (choc niektorzy sie za takich uwazaja) i zdarza sie pomylic nawet najmadrzejszym ale niech to nie bedzie wymowka dla tych glupiomadrych o przeroscie ego :)

Gość gość
Ja próbowałem ją poznać, to była pierwsza "randka". Ona wcześniej mówiła, że brzydzi ją jak chłopak myśli tylko o seksie, że wolałaby wcześniej go dobrze poznać. Później wyszło, że chyba jednak by ją zdobyć, powinienem być bardziej "konkretny", ale nie szukałem takiej kobiety.

Gość gość
Wam nigdy nie dogodzi. Dlatego sobie sami dogadzajcie :D

Gość gość
Nam? To autorka narzeka że nie ma takich mężczyzn. Ja taki byłem i spotkała mnie kara.

Gość gość
Takie życie. Nauczysz się na błędach przynajmniej.

Gość gość
Wiadomo, ze przytulanie moze prowadzic do seksu...ale nie musi. Jesli wtedy bys ja przytulil nawet w zartach, to podejrzewam ze zareagowalaby inaczej, moze i doszloby do miziania ale powinienes przystopowac w odpowiednim momencie by jeszcze jej nie rozgrzac i nie zostawic w takim stanie bo po wszystkim moglaby miec zal do Ciebie, sam tez powinienes pomimo pozadania przystopowac, wlaczyc rozum i nie dac sie poniesc chwili. Jesli kobieta widzi ze facet czeka tylko dla NIEJ i jej nie zdradza, nie traktuje jak obiekt do zaspokojenia a jednoczesnie jej pragnie to wierz mi bedzie pod wrazeniem. Bo z kolei gdy nie okazesz zainteresowania, nie bedzie dotyku czy nawet innego znaku to ona odbierze to jako jego brak i poczuje sie urazona. Wyladujesz we friendzonie albo znajomosc bedzie calkiem zakonczona a ciezko jest odkrecic cos takiego.

Gość gość
Piszcie coś bo się nudzę.

Gość gość
gość dziś To teraz skonfrontuj to z tym co pisała autorka i tym co mówiła ta koleżanka. Poza tym nie musiała mówić o tym wszystkim. Dobrze że tak się stało bo okazało się jaka jest, że nie czuła tego samego co ja.

Gość gość
Maruda jestes i tyle. Mnie kiedys niesamowicie pociagal pewien chlopak. Bylismy wtedy bardzo mlodzi, 19 lat, studia w nowym miescie, jedno mieszkanie, pokoje przejsciowe obok siebie. Jak mnie trafilo to od razu zrobilam sie czerwona i nogi mi sie zrobily miekkie, prowokowalam go troche, no nie moglam sie powstrzymac :D/ A on nic. Nawet spojrzenia. Zeby to jeszcze byl jakis wlasnie nerd, ale wygladal normalnie. Kuzwa... jak sobie to przypomne to niedobrze mi. Tyle wysilku wkladalam w ten niebezposredni podryw, kusilo mnie by wylozyc karty na stol ale nic z tego, nie chcialam sie zblaznic bo potem przyszloby mi mieszkac z facetem ktoremu nie moglabym spojrzec w oczy ze wstydu. Plakalam nie raz. :) I wiesz co? Na koniec kiedy przyprowadzilam celowo kolege on zaczal beczec ze sie zakochal a ja go tak potraktowalam. I zrozum tu facetow. Mnie to strasznie bolalo ze nie podobalam mu sie (tak myslalam wtedy)i czulam sie ponizona jak nie wiem co.

Gość gość
gość dziś Tylko że Ty byłaś z nim na co dzień, a ja na dobrą sprawę pierwszy raz widziałem się z nią przez kilka godzin. Też zrobiłabyś chłopakowi taki czarny PR? Wiem że powinienem ją dotknąć jakoś zgrabnie, ale nie ma tego złego, bo dowiedziałem się że w przyszłości o każdej mojej wadzie dowiedzieliby się wszyscy. Niemniej wiem, że wy chcecie kontaktu i zirytował mnie ten temat. Następnym razem spotkam taką kobietę jak autorka i też będzie źle.

Gość gość
Moze zrobila tak dlatego ze poczula sie urazona i to mial byc odwet...Niby nic, ale jednak.A jesli jest gadula czy tez umowila sie z Toba zeby sie posmiac to moze i lepiej ze nie wyszlo. Ja tez jestem gadula ale z wiekiem nauczylam sie dyskrecji w waznych sprawach i na pewno nie wygadalabym swiadomie rzeczy ktore moglyby osmieszyc chlopaka, na ktorym mi zalezy, chocbym nie wiem jak bardzo zla na niego byla.Nie mozesz sie zamykac na kobiety z powodu tej jednej, bylo minelo nie przewija sie do tylu video :D Wydaje mi sie, ze te spokojniejsze,romantyczne kobiety beda zachwycone albo przynajmniej nic nie powiedza jesli wstrzymasz sie z kontaktem,nawet jesli beda srednio zainteresowane a z tymi przebojowymi to roznie bywa.

Gość Hajime Sugoroku
Może o tym jasno powiedz na początku znajomości? Większość ludzi (w tym kobiet) jednak dąży do kontaktu fizycznego, co nie znaczy że od razu do seksu.