Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kateee999

Co mają w sobie inne czego ja nie mam?

Polecane posty

Gość Kateee999

Co one robią, że faceci się w nich zakochują, szukają kontaktu, podrywają i adorują? Wystarczy, że porozmawiają z facetem i już są gdzieś zaproszone, a ja rozmawiam z wieloma i zero odzewu.

Gość gość
Opisz siebie w kilku słowach. Może zmiana koloru włosów? Długości? Itp.

Gość gość
Tak w skrócie jak kobieta neardeltalska, czyli blisko mi do biblijnej Ewy, czyli raczej dobrze a efektów nie widzę

Gość gość
ch‪uj ci w du‪pie chodzi.

Gość gość
opisz się normalnie, DOKŁADNIE, bo nadal nic nie wiadomo, jeśli odpowiadasz facetom tak jak tu na forum, to się nie dziwię, że jesteś sama

Gość gość
sama napisałaś... Wystarczy, że porozmawiają z "facetem" i już są gdzieś zaproszone, a ja rozmawiam z "wieloma" i zero odzewu. x widzisz różnicę?

Gość gość
Mogą się ciebie bać, trudno będzie znaleźć napaleńca na KingKonga :-)

Gość gość
A ty byś chciała z jakimś jaskiniowcem się umawiać?

Gość gość
Przez dziesiątki tysięcy lat nikomu to nie przeszkadzało, jeszcze 20 lat temu kobiety nie goliły tego co im wyrosło i jakoś na mniejsze zainteresowanie nie narzekały :-(

Gość Kateee999
Witam, tu autorka. Mam 22 lata, 165 cm wzrostu, jestem szczupła i myślę, że atrakcyjna choć kilka kompleksów mam. Jednak wątpię żeby mój problem był w wyglądzie. Widzę, obserwuję innych ludzi i aż przykro mi się robi kiedy dziewczyny tylko raz porozmawiają z facetem i o totalnych d**erelach, a oni zaraz proszą je o spotkanie, numer itd. Ja nie raz rozmawiałam z facetem i nie gadałam dużo, byłam miła, zabawna, a propozycja spotkania nigdy się nie pojawiła. Nawet jak rozmawiam przez facebook to rozmowa kończy się na wiadomości ode mnie, bez pożegnania czy jakiejkolwiek reakcji. Po prostu totalna zlewka. Nie wiem co robię źle...

Gość gość
Faceci leca na takie puste trzpiotki nie przejmuj sie

Gość gość
Może sama pogadaj o doperelach a nie katuj ich swoimi problemami czy przesłuchuj jak gestapowiec ;-)

Gość Kateee999
No gadam o d**erelach, nikogo nie męczę swoimi problemami.

Gość gość
Wlasnie to Ty myslisz, ze jestes atrakcyjna, a czy na pewno tak jest? Tu kazda kafeterianka jak sie opisuje to twierdzi, ze zaliczna sie do ladnych, ze slyszy komplementy od nieznajomych. Jak kazda bylaby taka atrakcyjna to skad tyle brzydactw niezadbanych na ulicach?

Gość gość
Tu nie autorka. Ja np.jestem paskudna i o tym wiem. I'm ugly and I know it... zamiast tej piosenki.. wiecie ktorej

Gość Kateee999
Jestem zadbana, ćwiczę, mam kilka wad, ale są one możliwe do poprawy tylko przez chirurga więc nie mam na to wpływu. Ubieram się ładnie, kobieco, robię makijaż i oczywiście dbam o higienę.

Gość gość
Bo trzeba mieć to "coś " co przyciąga facetów jak lep muchy. Mam koleżankę , wysoka żyrafa albo raczej paragraf bo pokrzywiona , z twarzy przeciętna a faceci na jej punkcie dosłownie głupieją. Długo ją obserwowałam i wiesz co autorko ? Ona jest bardzo swobodna w zachowaniu , mówi to co myśli , nie ubarwia i nie zastanawia się jak to co powie będzie odebrane przez słuchacza .