Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny mężu

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak ci to powiedzieć ale jest pewien problem. SPAMUJESZ. Może załóż sobie jeden temat przecież i tak piszesz o tym samym w koło Wojtek.

Gość gość
Jak spamuje to proszę o bana.

Gość gość
Jak komuś coś przeszkadza to może zmienić forum. Codziennie dodawane są setki tematów, ale tylko te komuś przeszkadzają. Nie musisz otwierać, jeśli Cię nie interesują i... nie do Ciebie są skierowane.

Gość gość
Interesująca tolerancja. To może wyjaśni mi Pani /Pan jak to się dzieje,że moje posty są usuwane a nie piszę o fantazjach erotycznych na uczuciowym ani o wylizywaniu własnej spermy z dłoni. I to wam jakoś nie przeszkadza. Można zgłaszać ale was to nie obchodzi. Pojawiacie się do połajanek mojej osoby. I w obronie fetyszysty który powinien pisać na ero. Co za hipokryzja.

Gość gość
To prosimy przenieść się na forum katolickie. Uczucia to także seks. Nie ma znaczenia w jakim dziale te tematy są dodawane.

Gość gość
Zadałam pytanie dlaczego moje posty są usuwane? I czekam na odpowiedź.

Gość gość
Ze swojej strony odpowiem, że nie mam bladego pojęcia. Może ktoś inny je usuwa.

Gość gość
Brak mi fajnego męża. Tęsknię za dawnym życiem. Fatalnie.

Gość gość
Skoro tutaj jest ogólnie przyjęta wolność i moje wypowiedzi są hejtowane innymi słowy komuś przeszkadzają. A wtedy podkreślam Pani się jakoś nie pojawia żeby udzielić pouczenia. To ja nie widzę w tym nic złego że również mam prawo hejtować fetyszystę i mówić mu że mi przeszkadza. Dlaczego inne osoby są równiejsze od równych. Dlatego w Pani działaniu widzę zamierzoną złośliwość. Personalny atak bo Pani też coś przeszkadza.

Gość gość
Najlepiej w ogóle odciąć się od internetu bo to źródło zgorszenia.

Gość gość
Niskie piłki droga pani niskie piłki. Przy braku logicznej argumentacji.

Gość gość
Poza tym nie jestem Katolikiem. Ale przyznam Pani słuszność. Nic tutaj po mnie trudno chyba znaleźć bardziej nieprzyjemne miejsce w Internecie. Pani tutaj jak ryba w wodzie. Taka głębinowa oceaniczna która tylko tyle widzi na ile sobie własnego prądu wygeneruje.Poza tym ciemności. Pozdrawiam.