Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstąpiłem koledze dziewczynę, a on mnie pobił

Polecane posty

Gość gość

Więc to jest tak: W wieku 26 lat poznałem swoją pierwszą dziewczynę. Przyjaciel, który mnie odwiedził, zobaczył przypadkiem jej zdjęcie na moim kompie i zaczął mnie molestować, żebym ją z nim zapoznał. A to męczył, że niebędę umiał takiej kobiety zaspokoić, a to że powinienem zacząć od czegoś skromniejszego. Obiecał nawet, że weźmie mnie do pubu i pouczy podrywu, z czego się nie wywiązał. No więc powiedziałem, kiedy będzie u mnie w domu, żeby mógł się na nią natknąć. I tak się stało, ja usunąłem się w cień, on zaczął działać. Jdnak do dziewczyny zdarzało mi się czasem odezwać, czy zadzwonić. Na to on do mnie przyszedł, mamrotał coś, że "trzeba mnie nauczyć gdzie jest moje miejsce w szeregu" i ze trzy razy dostałem od niego pięścią:(

Gość gość
To goowno nie kolega! Urwij z nim kontakt a ta dziewczyna poleciała na niego?

Gość gość
No poleciała, bo dałem mu wolną rękę. Problem z tym, że ja z nią ze 2 lata nagrywałem temat. Nie umiem sobie znajdować dziewczyn, ciężko mi to idzie

Gość gość
Widocznie nie była Ciebie warta. Jeszcze spotkasz odpowiednia dziewczynę, pewnie chodzi o pewność siebie, musisz byc odwazniejszy. Ich oboje olej i udawaj ze nie znasz :)

Gość gość
Jak znajdziesz nową to daj znać bo może akurat będzie fajna to znów się usuniesz w cień :classic_cool:

Gość gość
18:17 Tak tak. Ten mityczny "ktoś gdzieś kiedyś", niczym yeti w himalajach :D

Gość Hajime Sugoroku
Zasłużyłeś. Za bycie pizdą.