Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z kotką

Polecane posty

Gość gość

Problem polega na tym, że ona siedzi w domu, nie wychodzi w ogóle, pisałam już tutaj jakiś czas temu o tym. Od trzech dni chce jej się kota, chodzi płacze i miauczy, cały czas wypina tyłek. Problem jest taki, że aktualnie nie ma naszej weterynarki, dzwoniłam i będzie dopiero na weekend, a do drugiego mam prawie 90 km. Nie wiem, jak jej pomóc widzę, że strasznie się męczy, nawet nic nie je ;/

Gość gość
Chodzi mi o to czy jej się nic nie stanie, jak nie zostanie zaspokojona...

Gość gość
Moja jest spokojna i nawet nie wie co to kot. Jak miała 3 miesiące została wysterylizowana. Czy Twoja kotka jest wysterylizowana?

Gość gość
Gość 19:18 Skoro ma ruję tzn ze nie jest wysterylizowana,choć zdarzają się przypadki ze jeśli jest zle wykonana to ruja może wystąpić to wtedy powtarza się steryl. A do autorki kotka wiadomo ze się meczy ale nic aż takiego jej się nie stanie po tygodniu przejdzie,czasem można podać tabletki hormonalne na przerwanie objawów ale piszesz ze nie ma weterynarza wiec albo musisz znaleźć kocura a jeśli nie chcesz małych kotek to musisz to przetrwać,a na przyszłość to ja wysterylizować po co ja tak męczyć a kotki nie wysterylizowane częściej chorują np. na ropomacicze.Ja swoją wysterylizowalam przed pierwsza ruja aby oszczędzić jej tej męki

Gość gość
Dziękuję za rady. My ją mamy od niedawna, bo została zabrana od złych ludzi, właśnie jak wróci weterynarka to pójdę z nią aby wysterylizować aby się nie męczyła. Bałam się tylko czy nic jej teraz nie będzie, mi ie przeszkadza, że miauczy i jęczy, tylko szkoda mi jej bo się męczy. Dziękuję raz jeszcze.

Gość gość
Nie ma za co :-)

Gość gość
Daj jej kryskę ;-)

Gość bajaderka92
Moze powinnas udac sie do weterynarza na sterylizację, szkoda zeby sie kotka meczyla. W Warszawie na Grenadierów jest dobra klinika Vet4pet, gdzie miedzy innymi takie zabiegi rowniez wykonują.

Jak ktoś kocha koty to forum wydaje się odpowiednie. Weterynarze są dla mięczaków, poza tym jest tylko jeden i przecież go nie ma:)

Gość gość
Kup jej kocimiętkę w sprayu, niech się dziewczyna wyluzuje. Ja swoją tak czasem ćpie, jest wykastrowana to niech chociaż to ma z życia.