Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla 4 latki, podpowiedzcie...

Polecane posty

Gość gość

hej muszę cos kupic 4 latce, mam młodsze dzieci i zwyczajnie nie wiem, co takie dzieci lubią, wiem, ze nie ma zabawek typu lalki, pilki, to raczej scisly umysł:) biega piszczy układa puzzle, rysuje, , potem znów biega, potem znowu siada i wycina, nie bawi się raczej zabawkami, przeszla już ten etap, teraz bardziej pierwsze planszówki, raczej czytanie książeczek, tworzenie różnych budowli z nietypowych klocków i co tu kupić??

Gość gość
To sobie sama odpowiedziałaś , kup puzzle książki lub klocki . Fajne są klocki Playmobil lub tradycyjne LEGO. Ja mojej 4 latce kupuje drewniana kuchnie na urodziny.

Gość allaella
Też jestem zdania, że puzzle, gra planszowa lub karciana to świetny pomysł. Sprawdź, jakie kupisz w sklepie internetowym: https://www.urwis.pl/gry-planszowe-puzzle-karty . Tak chyba najprościej. Ma się też duży wybór i atrakcyjne ceny.

Gość gość
U nas w tym wieku była ciastolina, pierwsze planszowymi też były ale mnie trochę wkurzały bo polegały na przejściu z punktu A do punktu B i różniły się tylko historią i szata graficzną. Klocki to podstawa :-), były jeszcze grzybki (nadziurkowana plansza i grzybki się układało w jakiś wzór) i koła zębate (układało się odpowiednio i jedno koło napędzało drugie)