Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem coraz bardziej sfrustrowana.

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc facetow ktorych poznaje sama ,maja mnie gdzies. Nawet ci ktorzy nie maja powodzenia u kobiet i rzucaja sie na te brzydsze a one ich odrzucaja. Jak przeanalizowalam kilka z nich to tak naprawde te kobiety sa gorsze ode mnie. Z wygladu totalne fleje, nawet uczesac sie nie potrafia i w wiekszosci wygladaja na starsze niz sa. Z charakteru tez bez szalu, nie szanuja ludzi, sa glupie, biedne.. Nie umywaja sie do mnie.A jednak mnie nie chca. Co jest nie tak ? :O :(

Gość gość
ile lat masz?

Gość gość
Jesteś głupia i biedna umysłowo.;) :(

Gość gość
Nie masz pewnosci siebie. To odrzuca. Bylam bardzo ladna, madra, ze swietna praca (pewna siebie w pracy) przy facetach - masakra. Ani me ani be. A jak sie zakochalam to tylko bym dawala I dawala, a oni brali I mnie olewali. Musisz pocwiczyc. Wybierz kogos z randkowych portali i pocwicz. Ale od razu sobie powiedz ze to tylko cwiczenie. Jak musisz, walnij sobie drinka, tylko nie przed - z nim. Probuj robic z siebie idiotke i jak na filmach przejedz mu stopa po nodze - masakra pierwszy raz I czujesz sie jak idiotka, ale jak zibaczysz efekt, to siebie nie poznasz.. probuj, co tracisz?

Gość gość
„Z charakteru tez bez szalu, nie szanuja ludzi, sa glupie, biedne..” x Czyli takie same, jak Ty?

Gość gość
Lepiej nie przyznawac sie do slabosci, ze cos sie nie udaje,bo ludzie tylko czekaja by rzucic cegla.

Gość gość
08;45 dokładnie tak

Gość gość
panująca bezwzględność

Gość gość
A najbardziej boli bezwzględność bliskiej osoby.

Cóż, coś jest nie tak. Albo w Tobie, albo w tym jak szukasz. Może za dużo w Tobie desperacji? Stare dzieje ale przypomniałem sobie laskę że się. Obiektywnie nie brzydka (może za chuda), ale miała takie ciśnienie na związek, że to aż fizycznie się czuło. I nie mówię o żadnym gonieniu króliczka, bo wbrew babskiej p********iu mężczyźni nie przepadają za tą sztuczką, tylko o widocznej desperacji. Wyluzuj, ciesz się poznawaniem nowych ludzi (widzę że z nie masz problemu z brakiem odwagi, to plus), rozmawiaj z ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania. Masz czas, wydajesz się być względnie młoda. No chyba że jesteś po trzydziestce i infantylna. Wtedy znany odpowiedź ;)

up w ogóle nie za bardzo jesteś pozytywnie nastawiona do facetów i to może odrzucać szczególnie tych, których chciałabyś znaleźć