Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość Pytanie do Was

Hej Jestem świeżo po rozwodzie, mam dwójkę dzieci w wieku przedszkolnym. Po dlugim, ciężkim, niezbyt udanym małżeństwie jestem sama. Jednak widzę, że z czasem stare rany leczy czas i chciałabym się związać z mężczyzną. I tutaj moj dylemat, adoruje mnie mlodszy o 3-lata mężczyzna, przystojny, wysportowany, pracujący drugi adorator jest o 19 lat starszy, ma doświadczenie zyciowe, dorosłego syna, zasady. To co.ma jeden nie ma drugi. Jakieś rady na ten dylemat. Bez obrazliwych komentarzy, bo nim doszlam do punktu w ktorym obecnie jestem sporo musiałam przejść.

Gość gość
Jeden i drugi ok

Gość gość
Ten młody przystojniak na 90% będzie chciał Cie tylko przelecieć. Przystojni są świadomi swojej wartości w oczach kobiet, maja w czym wybierac (wiec nie sadze by połasil się na rozwodke z 2 dzieci) nawet jeśli stworzycie związek to prędzej czy późnej on zdradzi. Nie miej złudzeń. Ten drugi zdecydowanie lepszy, z doświadczeniem życiowym, tez mansunanwiec wie jak to jest, pewnie dojrzaly.

Gość gość
Hej malo stanowczy, po prostu popisac, rozkminic temat

Gość gość
Wybierz starszego faceta. Mlody bedzie chcial seksu a po czasie sobie pojdzie. Kobiety ktore mysla, ze bedac po 30 sa w stanie utrzymac przy sobie mlodszego sa po prostu naiwne... owszem takie rzeczy sie zdarzaja ale relatywnie rzadko. Tak juz ten swiat jest zbudowany, ze faceci na stale szukaja mlodszych od siebie kobiet ew. rownolatek.

Gość gość
3 lata to rówieśnik

OK, ale to Ty sama powinnaś wiedzieć, do którego Ci jest bliżej. Generalizowanie, że „młody na 90% chce Cię tylko bzyknąć” jest żałośnie dziecinne, a z drugiej strony twierdzenie, że starszy ma zasady, a nie jest to tylko doświadczenie w wyrywaniu lasek będzie równie niepoważne. Jeśli nie możesz się zdecydować to możesz nawet rzucić monetą, albo poszukać jeszcze innego.

Gość gość
Starszy. Trafić na młodego i przystojnego to jak trafić w totolotka.

Gość gość
Jednego i drugiego znam ponad 3 lata, jak bbylam mężatką nie bylo nic wiecej jak czesc. Jak sie rozwiodlam to jeden i drugi mi wyznal ze bardzo sie podobam i zawsze uwazal mnie za miłą i atrakcyjną. Ja nawet nie podejrzewałam ze chcieliby cos ze mna, milam niskie poczucie wartosci samoocenę też. Wiec to co krotko o nich napisalam to nie powierzchne Wiem ze ten starszy ma konkterne zasady

Gość gość
Tak to jest jak wybiera sie materiał na męża a nie osobę do kochania i szczęścia. Ja wybrałabym tego z którym czuje sie szczęśliwa i jestem w nim zakochana a on we mnie.

Gość gość
11:32 Zapomialam dodać i z zasadami. Zazwyczaj ci przystojni korzystają z tego i z wiernościa maja na bakier.

Gość gość
To prawda co napisal ktos powyzej, dlatego chcę sie umowic z jednym i poznać go powoli sie otworzyc itp póki co myślę jeszcze zdrowo i logicznie, co po spotkaniach moze ulec zmianie, wiadomo jak sie ktos podoba. Jestem ostrozna , bo wiele przeszłam, jestem samodzielna i dodam ze o finanse mi nie chodzi,

Gość gość
Młody przystojny tez może mieć zasady i twardy kręgosłup moralny. A starszy może jest rozwiedziony bo żona przyłapała go na zdradzie albo był damskim bokserem lub tyranem psychicznym.

Gość gość
Ojej czyli szanse podobne na udany związek. No mam dylemat

Gość gość
Chciec moze..ale co dalej Albo sie pobawi I zniknie,albo zaraz bedzie parl na wlasne dzieci..

Gość gość
Widać, że młodszy podoba ci się bardziej. Opisz go! Jaki jest z charakteru, czy np jest lekkoduchem, jakie ma poglądy na związki itp. Musisz ocenić czy on chce się po prostu bawić, czy jest odpowiedzialny i chce czegoś na stałe. Masz dzieci więc nie możesz sobie pozwalać na przelotne romanse, wierz mi to fatalnie wpływa na dzieci, tacy przelotni wujaszkowie, którzy po jakimś czasie znikają. Coś o tym wiem...

Gość gość
Parcie na dzieci rozumiem, sama chcialam mieć 3 albo 4, wiec temat otwarty.

Gość gość
11.44 teraz może chcieć ale przystojniak zwykle ma wokół dużo koleżanek i ryzyko, Ze pójdzie do młodszej jest ogromne, a tym bardziej po kilku latach jak przyjdzie rutyna w związku. Takiz zawsze będzie korzystał z powodzenia... Nie wierze w wierność takich, no chyba ze na początku.

Gość gość
Tak młodszy ma duzo cech ktore mi sie podobają, gra na gitarze od 6 lat, gra w piłkę nożną, regularnie trenuje, odzywia sie zdrowo, ubiera schludnie, skromnie e ubrania dobre jakościowo, mieszka sam, zadbany Jak piszemy ze sobą to cieplo mi sie robi na sercu i sie rumienie Dodam ze do randki nigdy nie doszło Mieszkamy na jednym osiedlu od 3 lat

Gość gość
Chcesz zostać sama z 3 czy 4 dzieci? To bierz młodszego.

Gość gość
gość dziś A dużo miał związków przez ten czas w którym się znacie? Jeżeli był sam to spore prawdopodobieństwo, że po prostu zalicza kobiety. Ja mam znajomego starego kawalera po 30 bardzo zadbany, przystojny wiecznie sam, zawsze mnie to ciekawiło, a okazało się, że to typ, który żyje jak James Bond, czyli co chwila nowa kobieta w łóżku.

Gość gość
Autorka napisała ze młody jest przystojny i już wszyscy widzą jak wyglada i jaki jest. Przystojny to on może jest tylko dla autorki a dla innych bardzo przeciętny.

Gość gość
Nie był w związku wcześniej. Typowy singiel

Gość gość
gość dziś Chcesz zostać sama z 3 czy 4 dzieci? To bierz młodszego. X Starszy za 10 lat kopnie w kalendarz i tez zostanie sama.

Gość gość
No to umów się z nim:) Gadanie, że przystojny ma dużo kolezanek i na pewno zdradzi to bzdury. Komuś żal doope ściska.

Gość gość
dziś No ja tak miałam. :) Wolny, przystojny, dużo koleżanek i zdrada po dwóch latach...

Gość gość
Gosc z 12:00 Ale się uśmiałam

Gość gość
Ja mialam za męża tłustą kluske niby rodzinny i zdradzal mnie regularnie szmaciarz Wiec nie ma reguły