Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość gość
Cos nowego u Ciebie autorko?

Gość gość
Zajmij sie dzieckiem zamiast myslec o k****ach. Bo zaraz zostaniesz samotna matka z kolejnym dzieckiem

Gość gość
Co nowego? Widziałam się z jednym i pisalam z drugim. Starszego widziałam, powiedzieliśmy sobie cześć. Mlodszy pisał do mnie, odpisalam, ze chcę być sama. Matko jak mi się ciepło na sercu robi jak piszę z młodszym, jestem bardzo silna a on mnie jakby zmiekcza, nie wiem czy to dobre. A po spotkaniu ze starszym jestem jakby zła.

Gość gość
A ten starszy pociąga Cie? Czemu jesteś zła?

Gość gość
Pociąga mnie i jednocześnie jestem zła. Młody działa na mnie jak balsam kojący.

Gość gość
Młodszy fajny bardzo, Obawiam się, że mnie zostawi. Moj mąż mnie zostawil jak synek miał 1,5 roku Koszmar Nie wiem czy się przełamię, zeby wejść w związek jeszcze kiedykolwiek.

Gość gość
Zdecydowanie młody:) Dobry sex Podobne poglądy na świat wspolna starość itd

Gość gość
19 lat starszy to jak ojciec. Po co ci taki stary dziad? Koleżanka takiego poznała. Ona 30 on 50. Teraz ona ma 40 in 60 dziad stary, tylko by w domu siedział i do emerytury się szykuje. Ona chciała mieć dzieci. Teraz już po zawodach. Z resztą jakby była parę lat młodsza to i tak 60 jako młody ojciec to ciężka sprawa. Miłość nie patrzy w metrykę ale 20 lat to przesada . Niech sie kazdy dobiera w pary z osoba mniej wiecej zblizona wiekuem.

Gość gość
Droga autorko...piszesz że ignorowałaś Włocha i on nadal pisze...cóż...często dla facetów to jest challenge po prostu i piszą dopóki nie osiągną celu.

Gość gość
Tego się domyślam, że Włoch mógł sobie obrać za punkt honoru mnie zdobyć, bo stawialam dlugo opór, Podrasuje swoje ego i tyle po nim, może i tak być Starszy za stary, ta złość którą mam po spotkaniu(przypadkowym ) z nim ma pewnie swoje podłoże, intuicja daje mi znak, tak myślę

Gość gość
Też tak myślę

Gość gość
Fajny zwykły chłopak, uwierz w siebie i do dzieła:)

Gość gość
Up up

Gość gość
Zdecydowanie młodszy, starszy to jak ojciec, jakie masz relacje ze swoim? Może był nieobecny i teraz pociąga cue starszy zeby wypelnic pustkę, na związek to nie jest dobry kandydat.

Gość gość
Ciężko mi coś ci doradzić autorko... ja z Włochami nie mam dobrego doświadczenia niestety...

Gość gość
Napisz coś więcej o twoich doświadczeniach z Włochami

Gość gość
Mieszkałam we Włoszech prawie 10 lat i spotykałam się z dwoma Włochami. Stereotyp o "Bamboccioni" niestety się potwierdza. Włoscy mężczyźni to bardzo często maminsynki. Jeden z którym byłam to maminsynek, którego zdanie matki zawsze było ostatecznym wyrokiem, zawsze stawał po stronie matki i jej się słuchał. Drugi był niedojrzały i niewierny, zdradzał mnie wiele razy.

Gość gość
Ja byłam z Polakiem i też mnie zdradzal

Gość gość
Młody! 3lata to żadna różnica

Gość gość
Zdecydowalas się?

Gość gość
Młody, starszy jak ojciec. Dlaczego starszy jest sam?

Gość gość
młody chce se podupcyć i stary też.... jesteś aż tak naiwna? jeżeli też chcesz se podupcyć to rzuć monetą i jazda...potem możesz ich zamienić... żaden nie wyrobi z dwójką twoich dzieci na dłuższą metę....

Gość gość
Będziesz raczej sama, jeden i drugi po czasie się ulotni. Starszy raczej zostanie, ale czy to będzie Ci odpowiadało jak przybędzie mu jeszcze parę lat? Młodszy odejdzie na bank w przyszłości, nie angażuj się i żadnych dzieci więcej.

Gość gość
To dlaczego jeden i drugi tak długo za mną latają?

Gość gość
Latają bo pewnie jesteś atrakcyjna, wątpię żeby któryś mężczyzna został na dłużej, Kobieta z przeszłością to wyzwanie i obowiazek

Gość gość
Serce zamknij i skończ z bajkami na temat miłości, jesli sobie sama radzisz to po co Ci facet? Bzykajcie się gdzies na boku, a hotelu albbo u niego, do dzieci nie dopuszcaj, bo bedziecie wszyscy cierpieli.

Gość gość
A co to miłość?

Gość gość
Za granicami naszego kraju, gdzie ludzie są świadomi życia i każdy może żyć jak chce dziecko to luksus, kto chce mieć dzieci ten ma kto nie to nie Skoro jeden i drugi do autorki startuje i wiedzą ze ma dzieci to świadomie w to idą Jest szansa na normalne życie, nie trać nadziei.

Gość gość
Młody przystojny!