Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale orają Kopcińską matki niepełnosprawnych dzieci

Polecane posty

Gość gość
zero szacunku, empatii dla ludzi i pochylenia się nad ich problemami, wystrojone wyrachowane p***y a kasa aż z nich kapie- wstyd

Gość gość
Dokładnie, każą nam rodzic chore dzieci a dofinansowania na większość specjalistycznych chorób nie ma, mamy rodzic żeby całe życie patrzeć jak dziecko cierpi, za granicą z własnych środków szukać pomocy, zamartwiac się co będzie jak nas zabraknie. Najpierw niech się zabiera za program pomocy tym którzy teraz jej potrzebują a dopiero później wprowadzają zakaz aborcji. A tak wogole to te rzesze zwolenników zakazu aborcji niech teraz popierają te matki w sejmie!

Gość gość
Gość 19:43 Chodzi mi o to ze jak jednym dali to i drugim niech pomogą. Ja jak najbardziej rozumiem ze 500+ mial rozwiązać problem naszych przyszłych emerytur ale ja np Nie planuje wiecej dzieci i w stosunku do mnie i moich bliskich znajomych to nie jest zachęta, owszem biorę te pieniądze i nie, nie oddam moich skoro z urzędu nam się należą, ale jakby je wycofali dla wszystkich to też bym się nie burzyla. Projekt 500+ był aby rodzić więcej dzieci, ale gro osób zniechęci brak pomocy niepełnosprawnym, gro osób i tak nie będzie więcej rodzic a z pieniędzy korzysta..

Gość gość
19'01 tiaa, stowarzyszenie i fundacje podpisaly,ktirym PIS dal duże pieniądze na ich prowadzenie. Te,ktore rzeczywiście walczą o ideę wcale tam nie były zaproszone.

Gość gość
19'03 jakich sojuszników ? przecież to ludzie pisowscy a nie zadni sojusznicy. Rodzice będący w Sejmie nie zrzeszają się odgornie. Już nie pokrzykuj,nie prześmiewaj i nie trolluj.Dość twoich wpisów,naprawde wystarczy.

Gość gość
Dokładnie, Jarek Kaczyński im przez spółkę Srebrna pieniądze przelał, te fundacje są w z nim zmowie aby kobiety spały jak najdłużej na zimnym marmurze parlamentu.

Gość gość
oczywiście,ze sa to stowarzyszenie zależne od PIS czyli te,ktorym oni dali dotacje duże a rodzice tych w sejmie są z innej "parafii",bez finansowania państwa. I ci przyszli cos tam lojalne podpisac. Dopiero wczoraj gadali,ze to musi przejść procedury,byc w komisji,potem w sejmie i senacie a dziś jak Filip z konopi przyniosła rzeczniczka gotowca. Bez zadnych konsultacji,bez prac w Sejmie,itd. Co się nie robi pod slupki sondażowe pod wybory?!