Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zaniedbany przez narzeczoną

Polecane posty

Gość gość

Jestem zaręczonym 24latkiem który niestety jest zaniedbywany przez swoją partnerkę. Ciężko dziennie pracuję, pomagam jej we wszystkich obowiązkach domowych, kwiaty dostaje ode mnie raz dwa razy w tygodniu. Jestem romantyczny, no po prostu robię wszystko żeby nie miała powodu do narzekania. A ona gdy przychodzi wieczór mówi że jej się nie chce, czy szuka jakiś wymówek. Chciał bym znaleźć tu kobietę która jest w podobnej sytuacji i chętnie weszła by ze mną w dyskretną relację

Gość gość
Za to mnie Ona nie zaniedbuje :) dobrze sie pieprzy , bez urazy ale nie dziw sie ze potem nie sily z toba

Gość gość
No k***a chłopie widzę że chcesz zabłysnąć... Jprd zachowanie 15latka z gimnazjum, takie teksty ruszały w "podstawówce" ...

Gość Klaudii123
Zaniedbany w sensie seks? Opisz co rozumiesz przez zaniedbanie z jej strony;)

Gość gość
To zerwij zaręczyny frajerze.

Gość gość
Tak, chodzi o sprawy łóżkowe. Sex jest raz na tydzień czasem raz na dwa tygodnie...

Gość gość
Wypaliło się coś....

Gość gość
Skromna ja????

Gość Klaudii123
Jesli chodzi o seks to zobacz tez np na sprawy codzienne . Jak sie zachowuje czy poswieca Ci uwage czy ogolnie jest Toba i Twoimi sprawami zaintereesowana. Jesli w tym temacie jest w porzadku a w seksie nie gra to znaczy ze cos jej nie pasuje u Was tylko i wylacznie w seksie. Jesli nie gra na plaszczyznie zwyklych spraw i do tego seksu to mozliwe ze jej sie albo cos znudzilo albo jej nie pociagasz albo za bardzo pokazujesz ze jestes dobry. Bo kobietom mezczyzni co lataja kolo nich najzwyczajniej sie nudza. I ich nie pociagaja. Zauwaz tez jak bylo wczesniej w seksie a jak teraz. Czy jest jakas roznica.

Gość gość
nic sie niewypalilo tylko j***e ja inny facet proste .

Gość gość
Moze cos sie wypalilo

Gość gość
Gość, ciebie jebią w d**e murzyni całymi dniami.... Klaudia, serio nasz związek wygląda naprawdę z***biscie, ona poświęca mi dużo uwagi i wgl, dużo rozmawiamy. Jest naprawdę dobrze,tylko właśnie ten seks, ona mówi że nigdy nie słyszała żeby ludzie w związku dziennie uprawiali seks. Nie mówi że seks nie jest ważny, ale mówi że nie najważniejszy. Rozumiem jakbyśmy się kochali 2/3 razy w tygodniu,to wtedy ok. No ale żeby aż tak...

Gość gość
gość dziś koles wiec albo ja j***e ktos inny albo ty ja slabo j***esz i po co ona ma chciec czesciej , . Mam wrazenie ze jedno i drugie

Gość gość
To pomyśl co będzie po ślubie :Oseks raz na miesiąc albo tylko w celu spłodzenia dzieci, a może ona jest lesbijką?

Gość gość
Gościu akurat drugiego takiego ogiera nigdzie nie znajdzie, nie mogę jej do niczego zmuszać!!! Ale mogę nad nią popracować.

Gość, ciebie j**ią w d**e murzyni całymi dniami.... Klaudia, serio nasz związek wygląda naprawdę z***biscie, ona poświęca mi dużo uwagi i wgl, dużo rozmawiamy. Jest naprawdę dobrze,tylko właśnie ten seks, ona mówi że nigdy nie słyszała żeby ludzie w związku dziennie uprawiali seks. Nie mówi że seks nie jest ważny, ale mówi że nie najważniejszy. Rozumiem jakbyśmy się kochali 2/3 razy w tygodniu,to wtedy ok. No ale żeby aż tak... x zdradza cie albo ma małe potrzeby - zmień narzeczoną :classic_cool:

Gość gość
Nie, kobiety ją pod tym pkt obrzydzają, ona mówi też że nie ma takiej potrzeby jak ja żeby robić to częściej

Gość Klaudii123
Skoro lezycie wylacznie tylko na plaszczyznie seksu to mozliwe ze jej sie cos znudzilo albo ma male potrzeby :/i wystarczy jej tyle o ile. Albo boi sie mozliwosci zajscia w ciaze.jezeli od zawsze byka tak malo potrzebujaca to raczej tego nie zmienisz...:/mozesz ewentualnie probowac poprzez rozmowy . Tak zebyscie razem probowali dojsc do jakiegos kompromisu

Gość gość
jezeli by ja dobrze j***l to i by miala Ona ochote , widac slaby w sexie jest to i laska nie bedzie naciskala

Gość onatolubi
Piszesz, że narzeczona nie ma Ochoty na sex , tak często jak Ty ... Czy od początku Waszej znajomości tak było ? Ja jestem w związku, w którym od początku , często się kochaliśmy , oboje mamy taką potrzebę (temperament ). Jesteśmy 30+, mamy dzieci , pracujemy a sex mamy 3-4 razy w tygodniu ... Jest jeszcze pytanie , na które musisz sobie odpowiedzieć , czy zaspokajasz swoją dziewczynę , czy ma orgazm ? Ja znam wiele przypadków , wśród moich koleżanek, które unikają sexu bo partner ich nie zaspokaja i nie mają ochoty na taki sex bez spełnienia ...

Gość gość
jak tak jest to po prostu zrezygnuj z tej narzeczonej a nie przed ślubem jeszcze szukasz kochanki? Bez sensu i beznadziejne. Zerwij zaręczyny i poszukaj innej i tyle