Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze pytanie, mleko modyfikowane.

Polecane posty

Gość gość

Musiałam zmienić leki na ciśnienie bo dopegyt przestał działać i niestety z konieczności odstawiłam niespełna 6 miesięcznego synka od piersi:-( podawałam przez pierwsze dni Nan, wieczorem mąż poszedł do sklepu i kupił Bebiko bo tylko takie było u nas. Zauważyłam że to mleko bardzo się pieni w porównaniu z nan. Czy tak ma być czy jednak coś z tym mlekiem? Synek po nim często i głośno"beka" za przeproszeniem, trochę się pręży przy jedzeniu ale ogólnie jest pogodny i nie boli go brzuch. Ma teraz katarek i nie wiem czy to od tego czy jednak to mleko. Proszę o opinie.

Gość gość
:-( mogłam napisać coś o teściowej:-( wtedy byłby oddzew:-(

Gość gość
Moja miała po Bebiko odruch wymiotny. Po dwóch łykach wylądowało w koszu.

Gość gość
Czyli lepiej wrócić do Nam? A jakie mleko służyło Pani dzieciaczkowi? Przyznam że jestem zielona w temacie. Może lepiej spróbować czegoś droższego?

Gość gość
Moja zawsze jechała na Bebiko i wszystko było dobrze (rzeczywiście sporo się pieni przy robieniu). Raz awaryjnie musiałam kupić Enfamil 3, wydał mi się strasznie słodki w zapachu, patrzę na skład a tam bodajże na pierwszym miejscu syrop glukozowy. Wyrzuciłam, wróciliśmy do Bebiko, ja nic do tego mleka nie mam. Na noc dawałam też Bebiko R z kleikiem.

Gość gość
dziś Jak się lepiej zorientowałam w temacie, to chciałam, żeby piła jak najlżejsze i bez oleju palmowego. Najpierw piła Bebilon Profutura (ma całkiem sympatyczny smak), ale drążyłam dalej temat, bo córka w ogóle nie przepadała za mlekiem. Największy kryzys miałyśmy na przełomie piątego i szóstego miesiąca. Poczytałam o kozim mm, zapytałam naszego pediatry, spróbowałam i ruszyło. Zero zaparć, ulewania, długiego trawienia. Najważniejsze, że JE. Także kontynuujemy.

Gość gość
Moje dzieci tylko bebiko piły.

Gość gość
Moja córka je Bebilon Profutura, smakuje jej, ma dobry skład, tylko jest jednym z droższych. Bo bebiko wymiotowała strasznie, nie było to zwykłe ulewanie na pewno, więc po dwóch próbach poszło do kosza.

Gość gość
Bebiko się bardzo pieni. To normalne i na pewno nie jest zepsute czy coś. Moje dziecko pije i jest ok. A czy Twoje będzie je dobrze tolerować, to trudno stwierdzić.

Gość gość
Autorko my od samego poczatku uzywamy mleko Bebilon i dziecko zajada ze smakiem. Mielismy jeszcze epizod z mlekiem bebilon pepti ktore corka musiala pic. Takze Ci nic nie powiem jesli chodzi o inne mleczka:/

Gość gość
My podajemy Hipp Combiotyk jestem zadowolona.