Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAneta Poznann300

tescie nie chca oddac mi na czas dzieci

Polecane posty

Gość gość
jak dzieci w wieku szkolnym mogą przebywać iles tam czasu z kimś zamiast być w szkole?

Gość gość
19'04 owszem piszesz "biora dzieci na wakacje",ale piszesz to dziś wiec stad zapytania o szkołę-jedno wyklucza drugie.

Gość gość
no dzis to pisze a wakacje sie od czerwca zaczynaja- hellołłłłł :O

Gość gość
wczoraj zrobiła awanturę osoby które się szanuje reprezentują sobą jakiś poziom x To jakiś oksymoron.

Gość gość
dziś wczoraj zrobiła awanturę osoby które się szanuje reprezentują sobą jakiś poziom x To jakiś oksymoron. x x x ja pisałam tamtego posta masz rację jest to sprzeczność bo ludzi awanturujących się generalnie nie szanujemy chciałam jedynie opisać wypowiedż pani kilka wpisów wyżej nie chciało mi się wczoraj już wklejać inaczej każdy człowiek który potrafi jasno określić swoje zdanie i postawić granice nie ma problemu z szacunkiem u innych ta pani najpierw nie miala odwagi postawić się rodzicom męża , potem jak już naprawdę miała dość zrobiła to z fajerwerkami i od tego czasu liczą się z jej zdaniem myślę że kumasz o co mi chodziło w tamtym wpisie pozdrawiam x u autorki jeżeli umiałaby rozmawiać , postawić granice wtedy sprawa wyglądałaby tak dziadkowie proponują zabranie dzieci na wakacje w tym a tym terminie , autorka mówi żeby inaczej ustalili termin bo nie pasuje jej ze względów takich a takich i dziadkowie oraz autorka próbują różnych rozwiązań i wspólnie wszystko ustalają tak aby obu stronom było wygodnie u autorki tak nie ma dlaczego ? bo jej nie szanują dlaczego nie szanują? poszukajcie odpowiedzi u autorki albo w jej postach

Gość gość
zaraz wyjdzie zemnie nie szanuja dlatego bo nie umiem napisac wyrazu "tesciowie" i kilku innych. Czego w moich postach chcesz sie doszukiwac? jaka bym nie byla to jestem czlowiekiem tak jak i żul z budki z piwem i wszystkim ludziom nalezy sie szacunek.. nie wynioslas tego z rodzinnego domu?

Gość gość
nie każdemu niestety , na szacunek trzeba sobie zapracować jednych traktuje się z pobłażliwością innych nie ja tam żuli nie szanuje bo i za co

Gość gość
Postaw ultimatum: albo siedem dni, albo wcale.

Gość gość
autorko, a ty masz w ogole jakiś pomysl na reszte wakacji? jakiś wspólny wyjazd już zarezerwowany? jeśli nie o co się rzucasz?ze ktoś ci wezmie dzieci,oplaci,zaopiekuje się,wy odpoczniecie.

Gość gość
12'58 podstawowe wyrazy powinno się znać. Ktos zwraca (i słusznie) uwagę na te dziadki i teście i to ma swiadczyc o braku szacunku? Jestes nielogiczna,bo idąc tropem szacunku,to on należy się też temu żulowi,którego wymieszasz jakby był kimś gorszym a to tez człowiek-jak ty,ja,zul.

Prawdziwa matka nie podrzuca dzieci teściom! WY myślicie, że babcie są od bawienia wam wnuków? Nawet jak mają wolne, mają czas, mają cjhęci to nie wolno podrzucać dzieci babciom i dziadkom bo na kafeterii to zbrodnia!!!!!oneone!!!

Gość gość
Ale autorka akurat nie podrzuca dzieci dziadkom. Do kogo wiec piszesz na tym topiku?