Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks oralny w małzenstwie

Polecane posty

Gość gość

1.5 roku po porodzie. Seks masakra. Maz uznaje tylko seks oralny. Nigdy nie pytalam dlaczego to dla mnie ponizajace zmuszac meza do stosunku. 10 miesiecy po porodzie zapytalam ze moze sprobujemy normalnego seksu. Zgodzil sie. Stracil erekcje podczas i stwierdzil ze nic nie czul. Te slowa podlamaly mnie i od tego czasu czuje sie fatalnie. Minelo juz ponad pol roku od tego nieszczesnego zdarzenia i mąż ani razu nie sprobowal normalnie sie kochac. Zawsze tylko oral. Wyobrazacie sobie jak sie czuje jako kobieta? Nie pytam meza dlaczego bo znam powod, tak jak powiedzial nic nie czul.

Gość gość
Wiem ze mam tam luzno. Mialam okropny porod

Gość gość
Co poradzisz

Gość gość
Po prostu on ma kabanoska zamiast penisa i takie są tego skutki. Polacy mają mało w gaciach, nie to co południowcy. Dla Polaka nawet dziurka w igle będzie za duża. :P

Gość gość
kisiel jest zdrowy

Gość gość
Nie polykam

Gość gość
baba która nie połyka nie nadaje się na żone

Gość gość
23:28 Połykać resztki szczyn? Sam sobie chlej te fekalia

Gość gość
gość wczoraj łykać nasienie i morda w kubeł, taka rola baby w tym padole

Gość gość
Ja bym się rozwiodła z uwagi na to, że mąż unika wspólzycia od blisko 2 lat - z jego winy rozwód. Nie pozwoliłabym się tak poniżać, by mi siuraka wkladal do buzi 2 lata! Co innego jako element seksu, a co innego jako przymusowe zastępstwo. A jeśli Ci odpowiada takie poniżanie, kup sobie wibrator.

Gość gość
sex oralny jest grzechem jest dewiacja a napewno za duzo sie masturbuje i dla tego tylko sex oralny go podnieca a poradze ci cwiczenia na mienie pochwy

Gość gość
Cwicze miesnie dna miednicy ale co z tego jak maz wogole nie jest zainteresowany stosunkiem. Jemu chyba sie wydaje ze dla mnie wystarczajaca jest minetka. Zawsze po wszystkim mowi ze bylo super i owszem nie bylo zle ale ja potrzebuje cos wiecej ale przeciez mu nie powiem jak on nic nie czuje podczas stosunku ze mna. Jak ja mam mu to powiedziec nie tak wprost

Gość Gosc xyz

Ja mam to samo. Moj teraz nawet orala nie chce. Woli ogladac tv

Gość Jarek544
7 minut temu, Gość Gosc xyz napisał:

Ja mam to samo. Moj teraz nawet orala nie chce. Woli ogladac tv

Dla faceta seks jest bardziej męczacy niz dla kobiet . Po orgazmie jest się sennym. W dodatku w spermie jest mnóstwo witamin ..  A my nie lubimy tracić  życiodajnych pierwiatków .. Nie zachęcam robić loda o 23 00 , każdy wtedy bardziej mysli o snie niz seksie .. Idealna godzina to 19 00 - tuż przed kolacją . 

Gość Goscfhhffhnj

Tak przed kolacja hehe. A co z dzieckiem/ dziecmi zrobic. O 23.00 za pozno na seks a na oglafanie tv do 1ej w nocy to jest czas. Z Wami facetami do licha ...

Gość Moj obibok

Moj mąż jeszcze gorszy. Z seksem ciezko. Nawet komplementow mi nie mowi bo twierdzi ze " w glowie by mi sie poprzewracalo" ciagle cos mi wypomina w wygladzie. Np. Mam piersi jak sliwki suszone hehe. A wcale nie uwazam ze takie są. Wiadomo po karmieniu nie sa takie jak przed ale bez przesady

Gość Jarek544

Chociaż większosc ludzi powie , ze ptaka trzeba opciągnąc z rana .. Wtedy facet jest mniej rozkojarzony i wypoczety