Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Analizatory InBody jakie doświadczenia?

Polecane posty

Gość gość

Siema specjalistki od fitnessu:). Kochane szukam i szukam jakiegoś całkiem dobrego analizatora i dużo ostatnio czytam o tych InBody. Coś mi możecie więcej napisać na ten temat i jakie polecacie?

Gość gość
No co tu ci za dużo pisać- analizatory to są bardzo profesjonalne analizatory, w pełni certyfikowane więc jak masz taką kasiurkę to bym się nie zastanawiała…

Gość gość
Czytałam o tym też. Natomiast mnie intersuje coś zupełnie innego – jak jest z tym błędem pomiarowym, innymi słowy jaki jest stopeń błędów analitycznych?

Gość gość
W InBody? Żadnego. W innych analizatorach wpisujesz dziesiątki danych jak wiek, waga itp. a to może zaburzać wyniki. W InBody stajesz i dostajesz wynik rzeczywisty Kowalskiego czy Nowaka.

Gość gość
To właśnie też doczytałam, że w InBody nie jest brany pod uwagę wiek badanego więc to z automatu powinno wykluczać błąd, prawda to?

Gość gość
Tak przy tych analiztorach to prawda. Stajesz i dostajesz wynik. One badają na podstawie 8 elektrod więc zawsze badanie zaczyna się w tym samym miejscu więc ograniczasz ryzyko błędu do minimum całkowitego.

Gość gość
Hmmm chciałabym to zobaczyć w rzeczywistości jak to wygląda ale nie mogę znaleźć nigdzie info czy gdzieś je dostanę w Warszawie, wiesz może? Wiem że Białystok ale mi to daleko trochę;/

Gość gość
Ale przecież nie musisz jechać. Kiedyś na ich stronie czytałam że jak jesteś zainteresowana to zaproś tą firme do siebie to ci zaprezentują to co chcesz i na tej podstawie podejmiesz decyzje.

Gość gość
Wcale nie głupie:). Na tym forum to jednak zawsze się jakiś konkretów dowiem. Mogę powiedzieć że jestem zdecydowana na InBody ale chciałabym wcześniej lepiej poznać i porównać poszczególne modele…

Gość gość
Licz się z tym, że te analizatory są droższe jednak pamiętaj tez że kupisz produkt z absolutnego topu. A w tej branży jak masz dobry analizator i podajesz ludzkom prawdziwe informacje to ci mają do ciebie dużo większe zaufanie i chętniej korzystają z twoich usług.

Gość gość
Tak mam tego świadomość dlatego szukam w pełni profesjonalnych analizatorów a nie jakiś półproduktów, które swoje kosztują a mało znaczą..

Gość gość
Może jeszcze w kietniu uda mi się ich zaprosić i być może nawet dopełnić formalności zakupowych. Dziękuję ci za szalenie pozytywną i przydatną rozmowę;).

Interesował się ktoś cenami analizatorów InBody np u dystrybutora z Czech, może mają taniej niż Ci w Polsce? Może ktoś taki analizator kupił?