Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara miłość nie rdzewieje...?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Ostatnio w moim życiu wydarzyło się coś, co nie daje mi spokoju. Byłam na imprezie wraz z moim przyjacielem, którego znam od przedszkola. Mamy po 19 lat. Zaznaczę na wstępie, że ma dziewczynę. Dziś się z tego śmiejemy, ale byliśmy w sobie zakochani po uszy. :D I tak od słowa do słowa, wyznał mi, że od zawsze coś do mnie czuje i mimo że zależy mu na obecnej dziewczynie, to wie, że długo nie pociągnie w związku. No i stało się, pocałował mnie. Z początku tego nie chciałam, ale coś we mnie drgnęło, sama nie wiem. To nie pierwszy raz, kiedy próbował się do mnie zbliżyć, ale pierwszy gdy to się w końcu stało. Nie chcę mu niszczyć związku, chociaż wiem, że sam to wkrótce zrobi. Bywa typem podrywacza, ale jest raczej uczciwy wobec dziewczyn, a raczej był. Nie rozmawialiśmy o tym jeszcze, zwyczajnie nam głupio, ale wiem, że porozmawiamy przy najbliższej okazji. Nie wiem co o tym myśleć, czy dla niego to był tylko skok w bok, czy faktycznie to może być głębsze uczucie?

Gość gość
A dla Ciebie czym to było?

Gość gość
Nie ukrywam, że od tamtego wydarzenia stał się dla mnie kimś ważniejszym, ale naprawdę nie chcę się wtrącać między nich.

Jeśli naprawdę nie chcesz, to się nie wtrącaj. Swoją drogą nie wiem jak można kupić historyjkę o miłości „od zawsze” w sytuacji gdy chłopak wyrywał inne i jest teraz z dziewczyną. Co zatem będzie stało na przeszkodzie, żeby będąc już z Tobą nie bzykać innych lasek? Powie, że to tylko seks, ale to Ciebie kocha naprawdę?

Gość gość
Jeśli nie będziesz go prowokować, ale jednocześnie nie będziesz go odpychać to wcale nie będzie to Twoja wina jeżeli się do siebie zbliżycie. Jeśli pozwoli sobie na bliskość z Tobą, to będzie to tylko i wyłącznie jego decyzja. Proponuje jednak nie angażować się w to za bardzo, bo czasami bywa tak, że ktoś nas po prostu pociąga np. fizycznie, nie potrafimy się mu oprzeć, z dodatkiem alkoholu może się to nawet skończyć w sypialni. Jeżeli pocałował Cię na trzeźwo to albo jest typem faceta, który nie podchodzi zbyt poważnie do wierności, albo coś do Ciebie czuje, jednak mimo wszystko nie stawia go to w dobrym świetle, bo jednak to jest nie w porządku wobec jego dziewczyny, więc jest duże ryzyko, że kiedyś Ciebie potraktuje tak samo

Gość gość
23.19 dokładnie. Gdyby był zakochany w Tobie to juz dawno sprobowalby zbliżyć sie do Ciebie i nie zwiazalby się z inna.