Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak sie zmienil?

Polecane posty

Gość gość

Znam od zlobka kolege z ktorym przyjaznilam sie od malenkosci az do szkoly sredniej. Teraz kontakt mamy slaby, rok bez kontaktu a on stal sie jakis bardziej oficjalny, jak nie ta osoba. Nie wiem czy do innych tez jest taki bo nie utrzymuje kontaktu od dluzszego czasu z nikim z naszego miasta ,wyjechal b.daleko.

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
Moje pytanie brzmi co takiego sie stalo ze stal sie taki oficjalny, czy warto to podtrzymywac, czuje jakbym rozmawiala z inna osoba. a wczesniej byl naturalny, przezylismy wiele wspolnego chociaz nigdy nie byl jakis bardzo gadatliwy, nie byl nigdy dusza towarzystwa i wesolkiem ale pogadal normalnie,mial tez fajne poczucie humoru.

Gość gość
Nie warto.

Gość gość
A skąd ludzie na łące mają wiedzieć dlaczego jakiś koleś się zmienił. Może zdechł mu kot, może ma raka albo został świadkiem Jehowy. Chuj wie co mu się stało. Weź go zapytaj, bo pewnie on wie lepiej od wszystkich tutaj.

Gość gość
Zakochal sie i ma cie w d***e, splawia cie

Gość gość
Od żłobka to już mu się może opatrzyłaś, połowa ludzkości to baby, ponad 3 mld do wyboru :-D

Gość gość
Oprocz mnie ma jeszcze 2 kolezanki od mlodych lat i z nimi utrzymuje kontakty, widze po facebooku

Gość gość
Dwie w zupełności wystarczą, to optymalna ilość, trzecia to już tłum i nieporęcznie w łóżku, wiem co mówię :classic_cool: ...chciałabyś mieć 3 cycki, ręce czy nogi?