Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After24

Ludzie po 50, którzy nigdy nie uprawiali seksu

Polecane posty

Gość After24

Znacie kogoś takiego? Może sami nimi jesteście? Nie mówię o aseksualistach albo o takich, którzy dobrowolnie zrezygnowali z seksu, ale chodzi mi o "nieudaczników", którzy chcieli spróbować, ale nie potrafili.

Gość gość
Moja ciocia ma 51 lat nigdy nie miała faceta i nigdy uprawiała seksu jest aseksualna i nienawidzi facetów , ona jest przyzwyczajona do tego i przez swój charakter i jest feministką , powiedziała że ona na żadnego faceta nie będzie robić , i że on jej łaskę robi że chce ją zabrać czy do kina czy na spacer bo jaśnie pan ma czas , ona ma to w d***e i ma swojego pieska i ogródek , dzieci nigdy nie miała wystarczyło że mną i moim bratem się bawiła jak byliśmy mali i jej wystarczyło teraz ma wywalone w to że nie uprawiała seksu z facetem

Gość gość
Sporo jest takich osób

Gość gośćblednybledny
No ja taki siepszyznam bes bicia. Jeszcze mi do 50 to tr brakuje ale mysle jsk bede siebral tak jak fo tej pory to smialo dociogne sieboje juz ze i dalej,do konca samego. Aseksualny to ja niejest az zawiele seksualny nieudacznik to tak wiec to sienieliczy tak jsk i wizyty w sjencji.

Gość gośćbledny
To byla wklejka blednego?!!

Gość gość
Znam : 54 latek . 62 latek . 61 latek . 70 latek , 67 latek ,41 latek , i dużo młodszych 30 i 20 latków .