Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie palę trzy tygodnie

Polecane posty

Gość gość

I nie jestem w ciąży. Mam już dzieci i podczas ciąż bez problemu zrywałam z nałogiem. Niestety wracałam do palenia. oczywiście nie paliłam w mieszkaniu ale wiadomo że człowiek po tym śmierdzi. 05.04 Córcia (7lat) powiedziała do mnie "mamo obiecaj mi że przestaniesz kiedyś palić bo boje się że umrzesz" :-( bardzo mnie to poruszyło i od tej chwili nie spojrzałam nawet na fajki. Nie było lekko i jeszcze miewam gorsze momenty. Mąż jest palaczem i cóż, niestety nie mam w tej akurat kwestii wsparcia... Dlatego piszę, żeby się wygadać. Dziękuje jeśli ktoś przeczytał...

Gość gość
Ja nie pale juz 3 lata. Mąż rzucił prawie rok temu. Najgorsze są poczatki, później juz z górki :) życzę siły i wytrwałości.

Gość gość
Dziękuje i gratuluję! :-)

podziwiam, ja nie potrafie rzucic na stale. zawsze wracam do papieroska na dzien potem2/3/4/cala paczka.. Małe dziecko, zwykłe słowa a jak potrafi wpłynąć na czlowieka nie ? pozdrawiam

Gość gość
Gratuluje :) i zycze wytrwalosci ! Tez rzucilam palenie jak corka miala 3 lata, jej tata nie palil juz wtedy od ladnych kilku lat a ja nie chcialam dawac jej zlego przykladu. Kosztowalo mnie to duuuzo stresu i 10kg :O ... ale nie zaluje. Nie pale juz ponad 6 lat i mam wielka nadzieje ze juz tak zostanie ;)

Gość gość
Mój mąż 33lata palił od 15roku życia :o Kilka razy rzucał, ale na miesiąc, trzy, raz chyba udało się rzucić na pół roku. Gdy urodził się syn obiecał, że rzuci i rzucił, ale dopiero jak mały skończył 8mcy :D więc nie wierzyłam, że "na zawsze" jednak udało się!! Nie pali już 8lat i chyba ten pierwszy rok był trudny, jak to przetrwał to przestał całkowicie myśleć o papierosie. Nawet przy alkoholu w czasie jakiejś imprezy dym innych palących mu przeszkadza :) wytrzymaj rok! Powodzenia :)

Gość gość
Wytrzymam:-)

Gość gość
ja tez bym chciala rzucic palenie. ale jak to zrobic?

Gość gość
Może spróbuj z elektronicznym? Teraz są fajne, dobrze oddają smak. A jeśli wierzysz wszystkim anty e papierosom to przeczytaj raport WHO odnoszący się do tych wszystkich pseudo badań zlecAnych przez koncerny tytoniowe i zobacz raporty dr. Sobczaka dot e-papierosów.

Gość gość
Żadnych elektronicznych!! To nic innego jak z nałogu w nałóg!! Rzucasz - tyle!! Bez zamienników!!

Gość gość
Przecież ona pisze że nie może rzucić.

Gość gość
gość dziś a ty to sobie możesz rządzić u siebie.

Gość gość
Ja nie palę 3 lata, a paliłam ok. 18 lat, przy końcu nawet i 1,5 paczki dziennie. Trudno jest, ale da się :)

Gość gość
da sie ale jak? jak zaczac?