Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessa009

fetysz stóp

Polecane posty

hej, moze to dziwny temat .. ale nagminnie dostaje wiadomosci, na facebooku od mezczyzn z pytaniem czy wysle zdjecie swoich stop w roznych pozach, w kolarach paznokci itd. Dla mnie jest to chore bo jest tego coraz wiecej.. co myslicie ? jaka jest wasza opinia na ten temat ?

Gość gość
Ja mam ten fetysz, ale się go wstydzę, nawet nie robię tego z dziewczyną, w senie nie robię nic z jej stopami, choć ma piękne i sam ich widok sprawia, że się podniecam, ale nigdy bym jej o tym nie powiedział - tak, to chory fetysz.

Może wstawiłaś zdjęcie profilowe ze stopami na social media stąd tyle masz takich wiadomości. Nie musisz im wysyłać jeśli tego nie chcesz.

nie chodzi mi o to, że chory fetysz.. tylko, że chore jest wypisywanie po ludziach takich rzeczy.. przeciez są od tego różne poratle dla fetyszystow.. OLAKWIAT95 - nie nie dodalam zadnych takich zdjec. i nie wysylam,ignoruje takie wiadomosci

Gość gość
Na fb bym nie odpowiadała, słusznie robisz natomiast ten pan który sie wstydzi przed partnerką robi źle. Nic złego w tym nie ma a pokazanie fascynacji ciałem prawdopodobnie jej się spodoba.

Gość gość
której jej?

Ten który ma ten fetysz ;> Swojej kobiecie (jest gosciem, nie mam pojecia nawet jak ma na imie stąd to)

Gość gość
aha, to tak zrobię jak tylko ją poznam. Umyję je językiem.

"Ja mam ten fetysz, ale się go wstydzę, nawet nie robię tego z dziewczyną, w senie nie robię nic z jej stopami, choć ma piękne i sam ich widok sprawia, że się podniecam, ale nigdy bym jej o tym nie powiedział - tak, to chory fetysz." NAWIĄZYWAŁAM DO TEGO

Gość gość
aha, dla mnie to fajny fetysz, może nawet być w rajstopach nawet fajniej tak a nawet w skarpetach też fajnie, w ogóle całe ciało fajne i można robić z nim co się chce, chyba że partnerka to trup do takich experymentow, to po zabawie i związku.

Gość gość
Tak do mnie ;) Mam na imię Grzesiek. To nie takie proste z tym fetyszem, ogólnie choć mnie to bardzo podnieca, to raczej czułbym się głupio bawiąc się jej stopami, mimo wszystko. Założyłaś ten temat, bo to lubisz, czy dlatego, tylko że piszą do Ciebie w tej sprawie? i to dość dziwne, że tak śmiało piszą do obcej dziewczyny o fotki stóp, ja bym ich udostępniał gdzieś na tablicy ;D Ps. Jestem w Twoim wieku, dziewczyna też, jakbyś zareagowała gdybym powiedział Tobie o moim fetyszu, załóżmy, że jesteśmy razem...? ;)

Hej Grzesiek, załozyłam temat z czystej ciekawosci co myślą o tym kobiety i mezczyzni. Hmm..., jeśli o chodzi o stopy nigdy nie mialam jakos, większych upodoban czy cos. Ale jeśli Ty jako mój facet ktorego kocham lubi to i sprawia mu to przyjemnosc, to dlaczego by nie sprobowac ? moze akurat spodoba mi się to i oboje bedziemy czerpali z tego przyjemność ;)

Gość gość
Ciekaw jestem jej podejścia do tego, ale uważam, że jest to chyba dość "niezręczne" dla obojga, w senie ja czułbym się chyba jakoś głupio, no a ona mogłaby sobie myśleć, że to, nie wiem - obleśne. Kiedyś czytałem opinię Kobiet na ten temat i raczej znaczna większość pisała, że nie akceptowałaby tego, bo jest to "niesmaczne" Taki fetysz, trzeba z tym żyć. Nie każde mi się podobają, mam swój typ, więc też jakby umiem to rozgraniczać. ;) Dzięki że odpisałaś ;)

Gość gość
Mnie też kręcą stópki ale nie każde, to tak samo jak z twarzami - Jedna kobieta mi się podoba a inna nie, jedna ma w sobie to "coś" a inna nie i tak samo jedna ma stópki bardzo ładne i seksowne a inna nie

Gość gość
Vanessa009 to moze pokazesz chlopakom swoje stopki tutaj

Gość gość
vanessa: a ile Ty w ogóle masz lat? Ci ludzie co piszą prośby o te zdjęcia to znasz ich?

Grześ - sądzę, że : "Ten szmpana nie pije, kto ryzyka nie smakuje" ;) nie no stópek nie będę pokazywać ;) Mam 20 lat ;>

Gość gość
vanesska pokaż nam swoje stópki :) prosimy

Gość gość
szkoda :( a na meila byś wysłała? ;)

Gość gość
Tylko psychicznie chorzy ludzie jarają się stopami

Gość gość
to spadaj

Gość gość
Tutaj Grzesiek Słuchaj, to nie ja tutaj do Ciebie piszę o tych stopach. Uważam że są chorzy, bo co im po zdjęciu, skoro nawet ich nie dotkną ;D Dajcie dziewczynie spokój, macie w internecie! :D W sumie racja, trzeba zaryzykować, ale jakoś daję radę bez wdrążania tego fetyszu podczas seksu, więc chyba nadal mogę tego nie robić i też będzie okey, zobaczymy ;) Ps. Nie wysyłaj nic im na meila, bo Ci żyć pózniej nie dadzą ;)

Grzesiek, domysliłam się, że to nie Ty ;) spróbuj, warto moze akurat coś pyknie ;) a jesli nie potrzebujesz tego podczas seksu, to moze nie jest to jakis mega wielki fetysz a po prostu lubisz stopy bardziej niz wszyscy i tyle :* nie wysle, nie wysle :D :D

Gość gość
Byle im nie lizać tych śmierdzących paluchów

Gość gość
Tzn. czasem ją po nich dotknę podczas seks, ale bardziej tak, aby nie wiedziała o co mi chodzi :D Zobaczymy. Za Twoją namową spróbuję, najwyżej zgonię na Ciebie, że mnie namówiłaś ;P Widzę, że temat zrobił się cichy, goście odpuścili ;)