Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze mi ktos poradzic? czekac czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata, 2 synow, meza. Od roku zaczyna sie u mmie okres okolomenopauzalny - moja mama przechodzila meno juz w wieku 34 lat a ja zaczynam ppdobne objawy. Moi synowie maja 2 i 6 lat. Marzymy o jeszcze 1 dziecku. Co byscie zrobily na moim miejscu? Zajsc jak najszybciej w ciaze? Mam owulacje, miesiaczki w terminie choc dlugie i z prawie krwotokami i tona skrzepow... zastanawiam sie co robic... mieszkam zagranica nie ma tu dobrej opieki medycznej ...

Gość gość
no gdzieś w Polsce babki w twoim wieku pobiły 24 latkę na oczach jej 2 letniego dziecka drąc mordy ,że dzieci rodzą dzieci :-o To ty w tym wieku powinnaś już robić co rok masz w końcu super wiek do rodzenia bo od 20 do 30 lat nie wolno i od 40 do 50 nie wolno . To ja bym cieła na twoim miejscu ile wlezie :-)

Gość gość
Ale na co masz czekac?

Gość gość
chodzi o decyzje o 3 dziecku (normalnie byamy poczekali kilka lat)

Gość gość
Skoro chcesz mieć dziecko a twoja mama wcześnie przeszła menopauze to do roboty.

Gość gość
Skoro tak to wszystko wygląda to chyba nie masz na co czekać?

Gość gość
To zależy jak bardzo chcesz trzeciego dziecka. Jeśli u cb powtórzy się to co u mamy to lepiej nie czekać, bo za kilka lat może być za późno. Jeśli czujesz się dobrze i wiesz że jesteś teraz gotowa na 3 dziecko, że dasz sobie radę i nie będzie to dla cb problem a bardzo ci zależy żeby mieć 3 dzieci to nie warto czekać. Natomiast jeśli nie czujesz się jeszcze gotowa lub jesteś w stanie zaakceptować ewentualne posiadanie tylko 2 dzieci i nie masz parcia że koniecznie musi być 3 dzieci to wtedy można poczekać.