Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to by was zniechecilo w seksie?

Polecane posty

Gość gość

Choc pytanie moze sie wydawać śmieszne to pytam powaznie bo na codzien bardzo dbam o siebie, wiec chce byc zawsze idealnie zadbana itd. Ale ostatnio w czasie pieszczot przytrafila mi siemala wpadka,taka, że na " muszelce" zostal mi maly kawalek , a raczej paproch z papieru toaletowego, ktory on zdjal w czasie pieszczot. Nadal mnie namietnie piescil i sie ze mna kochal, ale mnie bylo potem glupio. Zniechecilibyscie sie takim czyms?

Gość gość
Choc on oczywiscie o tym nie wspomnial, ani ja tez nie, ale glupio sie poczulam. Byl to seks w terenie, a wczesniej bylam w lazience i dlatego sie tak stalo, oczywiscie uzywam chusteczek do higieny intymnej, ale gdzies sie musial ten bialy paproszek z papieru zaplatac, choc oczywiscie wygladal na czysty itd. ale i tak sie zle z tym czulam

Gość gość
No ja bym się zniechęcił mocno :D Znaczy, że nie umyłaś rozklapiochy po sikaniu :D :D :D

@Autorka Innych zmartwień to nie masz przypadkiem? Bo jeśli nie, to żeś szczęsliwa kobieta :) Pozdrawiam Cię serdecznie

Gość gość
:D:D czasami mi się zdarza i to nic takiego, nie wiem kto by się zniechęcił taką bzdurą :D

Gość gość
Niesamowite :-D Jesteś nastolatką ?

Gość gość
Eee raczej nie. Jedyne co moze zniechecic to brak higieny tam, albo przykry zapach.

Gość gość
Nie, już nie jestem nastolatką, mam ponad 20 lat. Ale lubię być zawsze idealnie zadbana, dbam przed seksem o iledelna depilacje, wyglad itd. i dlatego sie tym troche przejęłam. Nie, brak higieny na pewno nie wchodził w gre :)

Gość gość
Jak Cie pozadal to bedzie pozadal, niezaleznie czy trafi sie tam maly papierek czy nie do konca wydepilowane wloski ;) Najwazniejsza jest higiena i zdrowie. Naturalny zapach.

Gość gość
Z grzeczności nie przerwał, ale przecież dla niego to jasne że szczałaś chwilę przed i że teraz musi lizać twoje siki.

Gość gość
15;16- no niezupelnie bo zawsze uzywam histeczek do higieny intymej, ale pomimo to gdzies ten paproch zostal