Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez widzicie na miescie coraz wiecej zadbanych i zgrabnych kobiet ?

Polecane posty

Gość gość

To chyba efekt lewandowskiej i chodakowskiej Widac ze kobiety cwicza

Gość gość
Wręcz przeciwnie, koło mnie jest ogólniak i filia polibudy i można się porzygać. Więcej niż połowa młodych lasek to spasione świnie.

Gość gość
Zgrabne, to powyżej 40 , młodsze spasione i fatalnie ubrane, nie ma na czym oka zawiesić, cichobiegi, Ecco niby , kalesony , bez makijazu, cichy z bazarków, chińskie torebki, smutek w oczach i szale dookoła małej główki z tłustymi włosami.

Gość gość
W krakowie masa zgrabnych i wysportowanych lasek

Gość gość
cichobiegi, Ecco niby , kalesony , bez makijazu, xxx Przynajmniej im wygodnie. I są naturalne. Faceci też chodzą bez makijażu i jakoś nikt do nich o to pretensji nie ma. Jakoś w niewygodnych butach też nie chodża, a laski z własnej nieprzymuszonej woli to robią.

Gość gość
w Krakowie same laski :D

Gość gość
U mnie większość ma nadwagę .Ja 60-62, 175 cm wzrostu i się na mnie krzywo patrzą, a ja nie jesteś zadowolona ze swojej wagi, lepiej mi było z wagą 55 kg.

Gość gość
Tu nie chodzi o wagę tylko o sylwetkę = stosunek tłuszczu do mięśni. Bardziej otłuszczone ciało wygląda dużo gorzej od takiego trochę umięśnionego - przy tej samej wadze oczywiście. Ja zauważam na ulicach coraz więcej takich zaniedbanych kobiet, po których widać, że dawno nie zaznały żadnego ruchu. Ale coraz więcej jest też kobiet bardzo zadbanych, zgrabnych i wysportowanych.

Gość gość
Wręcz przeciwnie, same pasztety. I to w stolicy. 2 lata temu jak kończyłam studia było mnóstwo lasek, teraz jakieś wypłosze, jak jedzie metro to w jednym wagonie ze dwie ładne, reszta to masakra, albo brzydkie, albo grube, albo paskudnie ubrane i te dwie cechy. Nie wiem. W te 2 lub 3 lata jakiś dramat nastąpił

Gość gość
A co do tekstu "bez makijażu" to sorry ale niektórym nawet to nie pomoże, i na odwrót: niektóre są tak ładne że Makijaż to tylko formalność

Gość gość
Bo młode nie maja kasy na lepsze ciuchy i diety lewandowskiej

Gość gość
Poczekajmy jeszcze az na rolki wyjda z szortami wcisnietymi w dupska

Gość gość
A może te młode skupiają się na innych rzeczach niż wygląd? Akurat brak makijażu i chodzenie w wygodnych butach i ciuchach bardzo dobrze o nich świadczy.

Gość gość
Ja tam widzę duzo pięknych i zgrabnych kobiet . Mlode super :) długie wlosy fajne spodnie koszule . Wyglądają młodo i świeżo . Za to faceci tragedia . Same grubasy z ciążowymi brzuchami . Obok idzie zona z 2 dzieci a wygląda jakby to on urodził te dzieci . Zreszta w Polsce otyłość dot głownie facetów i to widać na ulicy .

Gość gość
gość dziś Bo młode nie maja kasy na lepsze ciuchy i diety lewandowskiej xxx Może mają na tyle rozumu, zeby nie śledzić tego co robi Lewandowska czy Chodakowska?

Gość gość
gość dziś No tak. Faceci to jest jakaś porażka. Aż dziwię się kobietom, że dopuszczają do siebie takich brzuchaczy.