Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś macał waszą żonę w waszej obecności ?

Polecane posty

Gość gość

Jak to było?

Gość gość
dostałby od razu kopniaka w m/o/r/d/e

Gość gośćblefny
Macal oj macal tylo nie mojo zone(bo nima) tylo mame!!

Gość gość
Kiedyś urządziliśmy domówkę na dwie pary. Było odrobinę alko, jedzonko, rozmowy. W pewnym momencie padła propozycja karaoke, wstaliśmy od stołu, żeby na kompie puścić muzyczkę i pośpiewać. Moja żonka ubrana była w obcisłe czarne mini, i bluzkę która odłaniała ramiona. Z aracji takiej bluzki nie miała na sobie stanika. Podczas śpiewów gdy sie nachylała, można było zauważyć ciut więcej jej piersi. Impreza się rozkręcała. Alko też było coraz więcej. Po jakimś czasie wyszliśmy z kumplem na balkon na cygara. kolega powiedział mi, że moja żona bardzo go podnieca w tym stroju. zapytałem czy wydawało mi się czy zagląda jej w dekolt. Potwierdził moje spostrzerzeenie, poczułem że na ta myśl zaczyna mi stawać. Gdy wróciliśmy z cygara nasze panie zaproponowały tańce. Oczywistym jest, że nie tańczyliśmy ze swoimi żonami, zauważyłem że kolega dość mocno przytula się do mojej, a jego ręka "przypadkowo" przesuwa się tam gdzie plecy tracą swą szlachetna nazwę. coś jej szeptał do ucha. po skończonym tańcu zauważyłem, że mojej żonie sterczą sutki. Kolega musił je dośc dokładnie czuć w tańcu na swojej klacie. wróciliśmy do stołu. On oczywiście usiadł koło mojej żony. Z jego żoną stwierdziliśmy, że pójdziemy coś pośpiewać. Komp ustawiony mam w domu tak, że dyskretnie mogłem obserwować co sie dzieje przy stole. Widziałem, że trzyma reką na jej udzie. Na początku się trosche opierała, ale kolejne kieliszki robiły swoje. śmiali się coraz głośniej, a jego ręka wedrowała coraz wyliżej, ciągle szeptał jej coś do ucha. W pewnym momencie zauważyłem że ona także tzyma go za udo, a uwypuklenie jego spodni sygnalizowało, że bardzo mu się ta sytuacja podoba.w pewnym momencie zorientowałem się, że jego dłoń powedrowała pod spódniczke mojej żony.

Gość gość tom
I co dalej ???

Gość gość
A próbował ktoś seksu na wakacjach przy nowo poznanych znajomych oczywiście wśród swoich partnerów ?

Gość gość
Ciekawe to macanie

Gość gość
Już prawiczki z kowbo zaczynają festiwal mitomańskich opowieści co by było na noc pod co zwalić gruchę :D

Gość gość
Czemu tak twierdzisz drogi Watsonie?

Gość gość
Zapoceni onaniści z pytongami w ospermionych łapskach czekaja na kolejne wpisy im podobnych :D:D🖐️

Gość gośćbledny
To postaram sie im pomuc,na wieczor niech sobje ulzo potem dam im cos do roboty,z mojo mamo oczywiscie nieeiem czy im to pomoze ale historia pewna nie jsk tsm jakes!!

Gość gość
Macał a ona dała się macać. Potem robił z nią wszystko na co tylko facet może mieć ochotę aż do utraty tchu.

Gość gość
i w mordu z pionchy bym zapakowal takiemu

Gość gość
Raz byliśmy pijani i bratowa się pomyliła i mojej żonie minetke chciala zrobić

Gość gość
Moją Panią pieścił mój szef na imprezie firmowej, zrobił jej palcówkę a póżniej wypieprzył.

Gość angelika 24
ja kiedyś po pijanemu po imprezie brata zonę wypieściłam

Gość gośćbledny
A mojo mame to wypiescili chiba wsie chlopy ze wsi(oprucz skandala) a jeden jej szef to jo wzjol silo i tez p********* I lo?!!

Gość śleboda

pozwoliłem mojej dziewczynie jak była w Grecji na sex z innym, i stało sie , dostałem rano smsa ,że zrobiła to co chciałem, miała sex z Grekiem 

Gość Jan
1 godzinę temu, Gość śleboda napisał:

pozwoliłem mojej dziewczynie jak była w Grecji na sex z innym, i stało sie , dostałem rano smsa ,że zrobiła to co chciałem, miała sex z Grekiem 

Nigdy bym nie pozwolił na seks z innym bez mojego uczestnictwa. Ale dziewczyna by nie poszła z innym bezennie. Chodzi o to że taka zabawa zawsze wprowadza do związku coś nowego. Po takim przeleceniu mojej dziewczyny mam swoje obserwacje w jakich pozycjach ma mocniejszy orgazm. Jest to zwykła zdrada  I brak szacunku do partnera ze strony partnerki gdy rżnie się z innym bez udziału swego partnera. 

Gość śleboda

odwzajemniła mi sexem z jej koleżnką i z nią w trójkącie

Gość Zgodny
Dnia 21.08.2019 o 21:30, Gość Jan napisał:

Nigdy bym nie pozwolił na seks z innym bez mojego uczestnictwa. Ale dziewczyna by nie poszła z innym bezennie. Chodzi o to że taka zabawa zawsze wprowadza do związku coś nowego. Po takim przeleceniu mojej dziewczyny mam swoje obserwacje w jakich pozycjach ma mocniejszy orgazm. Jest to zwykła zdrada  I brak szacunku do partnera ze strony partnerki gdy rżnie się z innym bez udziału swego partnera. 

To zdrada gdy nie ma partnera a dziewczyna z innym się obmacuje lub coś więcej. Moja dziewczyna często na imprezkę idzie w luźnej krótkiej ...ence bez majtek. Jest luźna atmosfera i często siada kolegom na kolanach przy ich dziewczynach. Jeden z kolegów gdy widział że idzie do niego dyskretnie rozpiał l rozporek i wystawił stojącego. Gdy siadała podniósł jej ...enkę tak że było widać jak siada na jego pałę. Wtedy podskoczyła i nie wiedziała co zrobić.  Wszyscy dopingowali zrobcie to. Musiała sie zgodzic jego dziewczyną i ja. Dziewczyna się zgodziła ja również ale pod warunkiem że ja z nią będę miał seks. Do tego by oboje sie rozebrali i widac było cały stosunek. Od tego czasu robimy często taką orgię. 

Gość Hook

Kiedyś jeden na imprezie lekko podchmielony próbował złapać moją  za tyłek...dostał liścia od Niej a później ja złapałem go za szmaty wywlekłem przed dom i obiłem gębę...ciężkie KO było więc pewnie tego już nigdy nie zrobił później.

to tak dla przeciwwagi tego co tu niektórzy piszą. Są też inne zachowania.

55 minut temu, Gość Hook napisał:

Kiedyś jeden na imprezie lekko podchmielony próbował złapać moją  za tyłek...dostał liścia od Niej a później ja złapałem go za szmaty wywlekłem przed dom i obiłem gębę...ciężkie KO było więc pewnie tego już nigdy nie zrobił później.

to tak dla przeciwwagi tego co tu niektórzy piszą. Są też inne zachowania.

Po takim komentarzu będziesz wrogiem publicznym numer jeden  😄

to samo bym zrobił w tej sytuacji... Nie wszyscy chcą oddawać swoje kobiety 🙂