Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość bab bez makijażu wygląda jak GÒWNO

Polecane posty

Gość gość

***kuurrfy tematu mi znowu nie usuwać bo zajèbie**** większość bab wygląda jak gòwno bez makijażu, czyli tak jak faceci, natura jest sprawiedliwa

Gość gość
Taka prawda, szczególnie blondyny i rude, raz że cera blada, a dwa praktycznie zawsze niewidoczne brwi i rzęsy, wyglądają jak zombie na odwyku. Usunęli taki temat? ciekawe za co?

Gość gość
Dokładnie. Blondynki te naturalne to koszmar te farbowane ok sle jak sie oplaja na solarium i troche zrobione bo bez tego to.wiekszosc jak zombie wyglada haha.

Gość gość
Zgadzam sie i pisze to jako kobieta :)

Gość gość
Musisz być zakompleksiona tak naprawdę że zakładasz takie tematy.

Gość gość
Ja niestety nie robię sobie makijażu bo mam Atopowe zapalenie skóry i mnóstwo alergii na wszelakie kosmetyki :( Więc jestem gównem.

Gość gość
Akurat zobaczcie sobie wasze koleżanki jak wyglądają rano...większość tych mysich blond włosów to koszmar. Te co farbuja na ladny kolor to tez czesto zdaja zeby jakis kolor miec a nie bladosc... nie mowie ze czarnule ladne bo tez musi byc dziewczyna ladna z twarzy a nie prysze itp

Gość gość
gość dziś Musisz być zakompleksiona tak naprawdę że zakładasz takie tematy. x a ty widocznie musisz być jedną z tych zombi :d skoro tak cię to boli i nie jestem autorem/autorką tematu

Gość gość
Na tym forum to głównie pasztety siedzą to po pierwsze i to głównie zaniedbane matki polki.

Gość gość
gość dziś Taka prawda, szczególnie blondyny i rude, raz że cera blada, a dwa praktycznie zawsze niewidoczne brwi i rzęsy, wyglądają jak zombie na odwyku. Usunęli taki temat? ciekawe za co? Zgłoś Temat usuneli za to za co zwykle, ZA PRAWDE !!!!

Gość gość
Mnie to nie boli. Chodzę jak chce i kiedy chce. Mało mnie obchodzi czy jakaś laska ma mnie za zombi czy inne stworzenie. Takie tematy świadczą o twoim nieszczęściu.

Gość gość
gość dziś Musisz być zakompleksiona tak naprawdę że zakładasz takie tematy. > jestem AUTOREM i FACETEM

Gość gość
Dlatego polecam solarium chociaz glupie 7 minut co dwa tygodnie a lato idzie więc można sie naturalnie brazić haha. Blade, rzadkie brwi masakra i jeszcze ta nadwaga ale juz nawet nic nie wspominam bo matki polki mnie zjedzą i to doslownie.

Gość gość
Jako kobieta sie zgodze:D z tym, ze ja jako brunetka z ciemna oprawa oczu, mam przynajmniej widoczne rzęsy i brwi:D

Gość gość
Prawda boli każdą babe, niestety

Gość gość
Tym bardziej musisz mieć srake pod kopułą promując korzystanie z solarium.

Gość gość
Akurat ja sie zgadzam a jestem blondynkom tylko ze nie jestem blada jak większość zaniedbanych...i wygladajacych jak chora hahaba

Gość gość
dziś srake to zrobiła twoja matka rodząc ciebie, jeśli masz kompleksy i leczysz je na forum to wyjdź. Pewnie jestes tak brzydka jak większość bab na tym forum

Gość gość
Odezwał się mister 2018. Temat prowo stworzony przez męskiego leszcza z włosami na żel i łańcuchem na szyi który myśli że jest królem disko. Do tego prawdopodobnie wiesniackie tribale i januszowa morda. Jak się gustuje w karynach to później kobieta bez tapety wydaje się dziwnym zjawiskiem. Idź się położ w solarium bo lato się zbliża i trzeba przyszpanic.

Gość ile razy powtarzać
Makijażowa mafia OSZUKAŁA baby, bo to niszczy ryja i postarza a potem bez tego ani rusz bo straszą jak w haloween, MAKABRA

Gość madry czlowiek3888
wiekszosc facetów (baa,wszyscy ) ktorzy wchodza na kobiece forum....to rzadkie ułomne g****o. zwłaszcza takie zgniłe gowno co nie ma pomyslu na zycie,ani nawet samochodu za 2 tys...o macaniu cycków moga se tylko pomarzyc.no chyba ze swojej mamie

Gość gość
Wedle mnie takie tematy to prowokowanie do g****o burzy, jak widać to już się stało. A odnosząc się do tematu, dodam że owszem blondynki i rude w większości bez makijażu wyglądają tragicznie, podobne są do kobiet po chemii, blada twarz, brak brwi i rzęs.... ale, to nie ich wina, że natura tak je stworzyła, więc porównanie go g****a jest albo chamskie, albo zamierzone właśnie w celu rozkręcenia kłótni.

Gość gość
gość dziś PUDŁO w każdym z zarzutów od paszteciary, ale co od psiego gòwna można wymagać?

Gość gość
Twoja stara?

Gość gość
madry czlowiek3888 wczoraj ty durna pipo, jest równouprawnienie i nie ma forum DLA kobiet tylko DLA wszystkich LUDZI, jèbana rasistka,

Gość gość
Dla ludzi tak. Dla podludzi takich jak ty nie. Won.

Gość mordy jak gòwno
gość wczoraj nie problem w tym JAK wyglądają tylko że nie akceptują tego i MASKUJĄ makijażem tworząc iluzje

Gość gość
Weź proktohemolan.

Gość gość
madry czlowiek3888 wczoraj macałem cycki twojej starej, wystarczy

Gość gość
gość dziś Dla ludzi tak. Dla podludzi takich jak ty nie. Won. > że też hitler lub stalin nie wyplewił twego plemienia, nazywać ludzi podludźmi to już szczyt debilizmu