Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu bawi was trollowanie?

Polecane posty

Gość gość

Była sobie uzytkowniczka...pisałam z nią na jesnym dziale, fajna dziewczyna, fajnie się z nią pisało... Okazała się trollem, projektem. Jak teraz ufać ludziom? Co kieruje takimi ludźmi? Po co?

Gość gość
Przyjęłyśmy cię do swego grona... Dalej chcę wierzyć, że tylko udajesz trolla bo ci głupio...

Gość gość
Bo w realu nie chcę się na nikim wyżywać. A tu jest całkiem fajnie.

Gość gość
Każda, prawdziwa kafetarianka, musi choć raz w życiu założyć jakąś prowokację!!

Gość gość
Wszystkie niebieskie to trole.

Gość gość
Może przyszła msmusia byla pomarańczowa.

Gość gość
Te, grudniówka, wypad i przestać jęczeć.

Gość gość
Gdzie się podziały, tamte tematy niezapomniane, mama amelki, przyszła mamusia albo Agatka. Gdzie sekretarka, swojego szefa, Gdzie ona podziała się? Upokorzenia, kochanek męża? Czyżby skończyły już się? Gdzie się podziały? Tamte tematy? Tamte trolice gdzie tamten świat!? Gdzie się podziały tamte bajeczki, tamtych wspaniałych, trollowych lat.

Gość gość
12:16 Zrobiłaś mi dzien!/ mama julki, mamusiaameleczki i może przyszla mamusia

Gość gość
A kto jeszcze pamięta dawne podszywy o drażach z biedronki?

Gość gość
no dobra postaram Ci się odpowiedzieć na to pytanie . Czytasz tu wątki i jeżeli np nie pracujesz i masz dzieci i fajne życie , niestety okazuję się , że tak nie jest w momencie kiedy nawiążesz dyskusję z kimś . Okazuję się wtedy , że nie masz fajnego życia i rzuca się na Ciebie setka niewyżytych pracujących pomarańczowych mam , po czym sama już nie wiesz jak jest ? Może one mają racje , może faktycznie jest tak jak piszą , no ale po chwili jednak rozsądek daję górę nad emocjami I wiesz że jednak masz dobre , życie bo dokonujesz wyborów nie siedzisz w miejscu , zwiedzasz , kochasz itd. No tylko pozostaje jedno jak tym sukom dowalić prawda , a jak najprościej , no właśnie zacząć pisac to czego one są żądne , namieszać , namącić , nasrać i pozamiatać na końcu . A ty autorko widocznie byłaś jakimś pionkiem w grze który jest szczery i nie rozumie jeszcze tak do końca , że kafeteria to tylko projekt , KTÓRY MOŻE ZNIKNĄC W KAŻDYM MOMENCIE mimo , że dzieli i łączy tyle ludzi .

Gość gość
kto pamięta jagoda369 czy jak jej tam było?

Gość gość
A mama julci, oraz antosia, już z nudów ziewa, Chyba się w końcu, zorientowała, że spadła z drzewa. Przyszła mamusia nie zaciążyła, choć pozytywny był test, Kolejne wątki tu otwierała, Ponieważ troll z niej the Best! Gdzie się podziały, tamte tematy, tamte trolice, gdzie tamten świat, Gdzie się podziała ta kafeteria, Która trolicom, ogarnia czas. Bum, bum bum, bum bum, uu, uu Bum bum bum, bum bum bum bum bum bum bum.

Gość gość
Spoko, jak będziecie chciały więcej przebojów to dajcie znać

Gość gość
Dawaj wincyj/ mama Julki

Gość gość
(by czerwone gitary) Kto dla ciebie pisze śmiało, że teściowej się dostało? Kto? no powiedz kto? Oooo. Kto ci bzdury tu pociska? zaśmieca forumowiska? Kto? no powiedz kto? Tak bardzo się starałam a ty nie chcesz czytać mnie, tak się produkowałam, Powiedz mi dlaczego nie chcesz nieeee... ja dla ciebie byłam miła, choć tesciowa mnie pobiła, Mnie tak właśnie mnie eeee... Pisze prowokację nową, żeby było Ci fajowo Ja, to właśnie ja. Tak bardzo się starałam, a ty nie chcesz czytać mnie, Tak się produkowałam, powiedz czemu nie chcesz czytać mnie eeee... Myślałam że się kochamy, że podziwiasz moje spamy, ja tak właśnie ja aaaa... Teraz kiedy Cię spotykam Piszesz mi że się nie znamy Czyyy to ładnie tak??

Gość gość
Ja jestem trollem od innych tematów. Czemu to robię? Bo takie mam hobby.

Gość gość
14:22 No i spoko, szacun zią za szczerość.

Gość gość
Bo wtedy wychodzą mechanizmy prymitywne