Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie

Polecane posty

Gość gość

Nie to co Ukrainki.

Gość gość
zawsze szczery dziś Moja mama sądzi, że to wynika z wychowania, z babci, prababci. Ps. mama jest Ukrainką.

Gość gość
Polacy też są generalnie brzydcy i marudni, po co tu siedzisz , zaproś do łóżka matkę :D widać że masz kompleks edypa :D

Gość gość
A jedno podstawowowe pytanie , masz pieniądze na Ukrainke? Wytłumaczę ci jedna rzecz , ukrainki są kochane i miłe bo u siebie w kraju są na portfelu własnych facetów , po przyjeździe do polski najczęściej się bardzo zmieniają kiedy zaznaja smaku pieniędzy i niezależności

Gość gość
Nie, ale znam Ukraińców i często mówili że jak nie zapłacisz za ukrainke w restauracji to będzie wasza ostatnia randka

Gość gość
No i mój wujek właściciel firmy ma młodą dziewczynę z Ukrainy to ona nawet nie czekała na prezent na gwiazdkę tylko wprost zazyczyla sobie futra i drogich perfum

Gość gość
Dobra, ale Ukrainka jest czułą, rodzinna, zadbana i zazwyczaj to ładne kobiety są. A Polka? Wiecznie niezadowolona mina primadonny, obrażona na cały świat, poza cynicznej, brak ciepła, wrażliwości. Polki są okropne.

Gość Marek_lat_56
Zgadzam się. Ożeniłem się z Polką i to był fatalny wybór. Żałuję, przez Polkę straciłem radość życia, przestałem wierzyć w uczucia, miłość. Straszne. Nie polecam. Jak jesteś młodym wybierz Ukrainkę.

Gość gość
12:30 generalizujesz ? Znam ukrainke w moim wieku , faktycznie bardzo miła z urody średnia , ale znam też drugą na studiach to jak facet ja zaprosił na randkę przez Facebooka to mu napisała " ma w pi//zdzie takich leszczy i sper//miarzy " oczywiście zrobiła screena i wstawila na bardzo duża grupę , już nie przesadzaj że ukrainki to takie anioły , one są różne jak polki

Gość Krzysiek_34
Jestem od paru lat mężem Polki. Moje życie to koszmar. Tylko tyle mogę powiedzieć. Nie ma sensu rozwijać tematu. Oschłość, zimna sucha wyszła z niej wzlędnie szybko....

Gość Marcin_20
Jestem studentem i miałem kilka dziewczyn, były to Polki. Za wczasu zmądrzałem i związałem się z Ukrainką. Teraz czuję, że w moim związku jest czułość, wrażliwość, prawdziwa kobieta. Polkę to można na raz na imprezie zrobić z kumplami. Ukrainka to kobieta na całe życie.

Gość Adaś_lat_9
Patrząc na małżeństwo moich rodziców nigdy nie zwiążę się z Polką. Nie popełnię tego błędu co mój ojciec. Kocham mamę, ale zazdroszczę kolegom z klasy co mają mamy z Ukrainy.

Gość gość
Po pierwsze to przestań zmieniać Nicki i pisać cały czas to samo bo głupi by się polapal że to piszę jedną i tą samą osobą to raz , dwa jak chcesz facet ukrainke to po nią jedź kto ci broni ?

Gość Henryk_87
Jestem wdowcem, który stracił większość swego życia wybierając za żonę Polkę. Niestety. Na starość związałem się z Swietłaną z Ukrainy. Jest wdową po mężu. Dopiero teraz na starość czuję, że spotkałem kobietę swojego życia, prawdziwą kobietę, nie to co Polki.

Gość gość
Oho u kogoś już się rozwija choroba psychiczną , facet myśli że jak pozmienia pomarańczowy nick to wszyscy uwierzą że nagle pojawił się wysyp miłośników ukrainek, kontynuuj my się posmiejemy

Gość Anna_27
Jestem lesbijką. Związałam się z Ukraińską lesbijką, bo Polskie lesbijki to jakieś nieporozumienie. Pozdrawiam.

Gość Stasio pedzio
Chce się związać z ukrainka choć jestem pedziem i zoofilem , ewentualnie może być jakiś ukraiński pies

Gość Michaś_
Ja miałem taki problem, że nie czułem żadnego pociągu fizycznego do kobiet z Polski, stwierdziłem, że pewnie jestem gejem. Ale nic bardziej mylnego. Pojechałem na studiach na Ukrainę i jestem pewny, że nie jestem gejem, w Ukrainie poznałem prawdziwe kobiety, których sam widok dostarcza mi erekcji. Od kilku lat jestem męzem Ukrainki.

Gość gość
chryste, ale komus tu odwala. szescianowe rozdwojenie osobowosci? czy tylko niesmaczna proba zwrocenia na siebie uwagi?

Gość gość
Dzień dobry jestem olgierd , polki są tak straszne ze postanowiłem zostać gejem i przygr***** sobie młodego kochanka z Ukrainy , ci Ukrainscy chłopcy mniam mniam

Gość gość
Jestem Stasiek władca kobiecych kasiek, ale tak bardzo nie lubię polek ze zwiarze się z jakimś ukrainskim slupem granicznym

Gość gość
Ja też mam złe doświadczenia z Polkami. Mam 24 lata i w swoim życiu spotykałem się tylko z 4 dziewczynami i powiem tak: porażka totalna. Może nie były brzydkie, mi ich uroda pasowała, ale to co reprezentowały swoim zachowaniem, podejściem mnie zdemotywowało do spotkań z Polkami. Polki są strasznie roszczeniowe, opryskliwe i nie chcą dawać nic od siebie. Miesiąc temu poznałem właśnie dziewczynę ze wschodu-Białorusinkę. Powiem tak jedno spotkanie z nią dało mi więcej przyjemności i satysfakcji niż 10 spotkań z Polką.

Gość gość
Jak dla ciebie polki są roszczeniowe to co powiedzieć o bialorusinkach które wymagają materialnego rozpieszczania, widać że w doopie byliscie i goffno widzieliście , im dalej na wschód tym kobiety bardziej materlistyczne