Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PCOS, potrzebuję rady!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy są na forum jakieś Panie, które borykają się z PCOS? Jakie były wasze objawy, jakie są najczęstsze? Czy np.zanik miesiączki, częste gazy, zwiększone owłosienie, senność mogą być objawami? Pomocy! :(

Gość gość
Mi się spóźniały miesiączki po kilka msc, senność, trądzik, tłusta cera, gazy, wzdęcia.

Gość hania_66
To wszystko co wymieniłaś niestety moze być objawami PCOS :( a robiłaś jakieś badania? niestety ja też się z tym borykam, a staramy się o maluszka...

Gość gość
U mnie przede wszystkim owłosienie i tłuste wlosy. Dlugie cykle ale raczej regularne (+- 7 dni obsówy.

Gość gość
Ja sie dowiedzialam z obrazu usg, nieregularne miesiaczki wachania wagi przetlsuzvzajce sie wlosy i cera wzdecia to moje objawy

Gość gość
U mnie długie cykle ok 50 dni, wypadanie włosów, przetłuszczanie skóry

Gość gość
Ja się dowiedziałam o pcos podczas starań o dziecko. Tak to nie miałam żadnych objawów. Całe szczęście udało nam się zostać rodzicami.

Gość gość
Proszę o interpretację wyników badań. Jestem 22 letnia kobieta od 3 lat staram się z mężem o dziecko. Homocysteina 10,85 Prolaktyna w surowicy 23,45 ng/ml AMH 6,43 ng/ml FSH 6,98 mIU/ml LH 18,32 mIU/ml Estradiol 55,47 pg/ml Andostendion 2,44 ng/ml Homocysteina 10,85 Testosteron wolny 1,08 pg/ml Dodam iż mam PCOS. Badaniw było wykonywane między 2 a 6 dniem okresu