Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co te dziewczyny dzisiaj takie wielkie?

Polecane posty

Gość gość

Podobno średni wzrost kobiet to 165 (na wysokości mojego podbrudka) ale gdyby zwrócę uwagę na dziewczyny w przedziale mniej wiecej 18-24 to wiekszosc jest wyższa niż ta średnia. W dodatku czesto maja nadwagę lub nawet otyłośc oraz mało delikatne rysy jakby były skarmiane męskimi hormonami w okresie dojrzewania. Sam mam już 27 wiosem i młodsze niz te 24 lata i tak nie są juz w moim targecie ale chyba nie tylko ze wzgledu na ich niedojrzałość

Gość gość
współczuje twojej przyszłej "dziewczynie" śmieszny Adonisie... A co, jesteś taki malutki, że Ci przeszkada wzrost wyższy niż 165? Żałosne.

Gość gość
No średnia dla młodszych dziewczyn jest ewidentnie wyższa przypuszczam że w okolicach 170. Sama mam 171 i czuję sie jak średniara.

Gość gość
Faceci tez rosną. Chłopacy tak między 20 a 25 też mają dziś przeważnie między 180-185. Autor podejżwam że też ma coś koło tego wiec niech nie narzeka.

Gość gość
170 to średni wzrost u kobiety. Po prosty urośnij.

Gość Gotta go fast
Jak dla mnie ok. Nie lubie karakanów. Mam 185 i dla mnie 170 jest jak najbardziej ok. Facet powinienbyć te 15cm wyższy.

Gość gość
Też nie lubię karakanów, tak od 165 to już ok. Mam słabość do kobiecych nóg, a zgrabne to długie a nie 157 taka kaczuszka.

nazywa się to chyba trend sekularny i jest to prawidłowość. Mnie nie przeszkadzają jak są wielkie a jak jeszcze mają fajny biust i dużą pupę to jest super

Gość gość
Można mieć 160 cm i zgrabne nogi, jeśli dziewczyna jest szczupła. Ma filigranową budowę.

Gość gość
Do 160 wzrostu to zawsze będą kacze nóżki. Mam 189 i bardzo malutkich nie lubię, bo sięgają mi po pachy. W przedziale 165 172 na mój gust ok. Lubię długie nogi. Jestem koneserem kobiecych nóg.