Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baba babie wilkiem !

Polecane posty

Gość gość

Dominika- dzwoniła do mnie tylko zeby sie dowiedziec co u mnie i czy czasem nie poznałam kogoś kto mógłby jej cos załatwić, na kawe nie miała nigdy czasu bo szkoda sie spotykac. moja siostra- odzywa się do mnie tylko gdy czegos potrzebuje Kasia- cały cvzas pieprzyła o sobie, korzystała z autaIa noclegu, a co do czego to zapomniała o moich urodzinach mimo że dzień wczesniej gadałam o tym że tort upiekę Ewa- wysokie mniemanie o sobie, 37 lat do dzisiaj sama bo szuka księcia z bajki, też nigdy nie mogłam na nią liczyć I tez odzywała sie jak miała interes I uważała ze jej sie wszystko nalezy Marta- w pracy słodziutka, a za plecami obrabiałą tylek I komentowała każde wydarzenie z mojego życia Jesteście okropne, zawistne i zazdrosne zwłaszcza o urodę i faceta I wyrachowane. Całe życie marzyłam o prawdziwej koleżance przyjaciółce ale wszystkie mnie obgadywały, śmiały się ze mnie, albo zazdrościły i komentowały za plecami, lub były interesowne. Wiele z nich spotykało się tylko po to aby się wywiedzieć co mnie Czemu nie ma bezinteresownych otwartych kobiet dla innej kobiety?

Gość gość
Orzeł lata samotnie, barany chodzą stadami. Na co Ci kolezanki? Nie wiedzialas że prawie wszystkie takie są? Nie szukaj na siłę bo to nie ma sensu.