Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie skierowane głównie do Pań

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kobietę na portalu randkowym. Miło nam się ze sobą rozmawiało, dlatego bardzo dużo ze sobą pisaliśmy. Wiedziałem, że jest świeżo po rozstaniu z facetem, dlatego też niczego mi nie obiecywała. Po jakimś czasie zaczęło między nami iskrzyć i wszystko wskazywało na to, że będzie z tego coś więcej. Postanowiliśmy się umówić na pierwsze spotkanie. Niestety na kilka dni przed naszym spotkaniem jej były facet zaczął o nią walczyć i ona zrezygnowała z naszego spotkania. Mimo wszystko, ja postanowiłem do niej pojechać, żeby ją poznać. Okazała się bardzo sympatyczną kobietą, ale stwierdziła, że nic nie może mi zaoferować ponieważ ciągle kocha tamtego faceta. Wydawała się jednak bardzo pozytywnie nastawiona do mojej osoby i twierdziła, że gdyby nie jej uczucie do tamtego, to chciałaby się ze mną spotykać. Przeprosiła za to, że nieświadomie dała mi nadzieję, ale jak twierdziła była przekonana, że coś z tego wyjdzie. Dlatego chciałbym zapytać, czy jak kobieta raz mnie odrzuciła i wybrała tamtego tzn, że nie mam u niej żadnych szans, czy może jednak jest nadzieja, że jak ten facet ją zostawi to możemy próbować się spotykać?

Kobiety odpowiedzą inaczej, ale Ty nie rób sobie nadziei. Nie jesteś dla niej tak atrakcyjny jak ten poprzedni. Nawet jeśli wychodzisz związek, to wróci do byłego, jeśli ten tylko strzeli palcami.

Gość gość
Jako facet również Ci powiem wprost, że nie ma sensu. Wiem z autopsji i z licznych znanych mi przypadków, że choćbyś stanął na rzęsach to ona wybierze byłego skoro go kocha. Nie ma na to siły.

Gość Black Joe
Odpuść sobie. No chyba, że pasuje Ci rola plasterka na kuku.

Gość gość
Może macie racje, ale ja tak sobie myśle, że jeżeli kolejny raz ją zrani to może go oleje, bo z tego co wiem to nie jest pierwszy raz jak ten facet coś nabroił, a ona jest raczej kobietą, która nie pozwoli sobie na dawanie setek nowych szans. W stosunku do mnie zachowuje się dosyć w porządku. Spotkaliśmy się, wyjaśniła wszystko co i jak i teraz zerwała zupełnie kontakt, żeby nie dawać mi nadziei

Gość gość
Jak to ty mój dupku kochany to zależy jak kobietę traktowałes. Jak byłeś ok wobec niej to i ona będzie ok.

Gość gość
Po co kobieta zakłada konto na portalu randkowym gdy się nie pobierała po związku? Odpowiedz sobie sam.

„ale ja tak sobie myśle, że jeżeli kolejny raz ją zrani to może go oleje, bo z tego co wiem to nie jest pierwszy raz jak ten facet coś nabroił, a ona jest raczej kobietą, która nie pozwoli sobie na dawanie setek nowych szans” x I wnioskujesz tak, ponieważ dała mu kolejną szansę, mimo że znowu nabroił? Z jakiego powodu sądzisz, że coś miałoby się zmienić?

Gość gość
16:17, napisała od razu, że nie szuka teraz związku i postawiła sprawę jasno, że chce tylko się wygadać. Tyle tylko, że po jakimś czasie coś zaiskrzyło między nami

Gość gość
16:23, wnioskuje tak na podstawie tego, że to był pierwszy raz kiedy sie z nim rozstała. Mówiła tylko, że wcześniej nie zawsze było kolorowo, ale teraz to był pierwszy raz kiedy tak nabroił

Gość gość
gosciu juz widac, ze zadne przekonywania cie, ze nie warto sie w to pchac na ciebie nie zadzialaja

Gość gość
Kolejna męska cipcia która chce robić z siebie podnóżek. Więcej jaj cipcio, tego kwiatu to pół świata.