Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często się masturbujesz podaj wiek pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
po prostu ciekawość, jak to wygląda?

Gość gość
Nigdy nie miałaś takich doświadczeń?

Gość gość
nie miałam doświadczeń z masturbacją taką, że ktoś pomaga, z samą masturbację, to bądźmy poważni, oczywiście, że tak. Ciekawa jestem o co w tym chodzi i tyle.

Gość gość
Masturbacji chyba każdy doświadczył tylko nie każdy się przyznaje. Jesteś mężatką?

Gość gość
nie do końca rozumiem związek masturbacji z byciem mężatką, tak jestem od trzech lat i uprzedzając pytanie (być może) jestem zadowolona z męża w tym aspekcie. Natomiast lubię masturbacje i dlatego drążę temat.

Gość gość
Bo to są trochę inne doznania choć bardzo też przyjemne

Gość gość
no dobrze, to już wyczytałam, ale na czym to polega, ktoś mi daje instrukcje, czym, jak, kiedy, o czym mam myśleć, co mam na siebie założyć. O co chodzi?

Gość gość
To zależy ,albo zadania dostajesz które masz wykonać albo wspólnie sobie zadajecie. Różne są warianty takich zabaw. Chcesz się przekonać na priv?

Gość gość
wiesz, co pisałam już, że się zastanawiam, sama nie wiem. Muszę to wewnętrznie rozważyć, czy mi coś da. Trochę egoistycznie, ale tak mam.

Gość gość
Jesli takich doznań nie miałaś to możesz mieć nowe doświadczenia jeśli takich pragniesz. Zastanów się i jeśli zdecydujesz to napisz abis2017@wp.pl

Gość gość
Nie wiem czy pragnę, ale maila Twojego zachowałam.

Gość oonn35
Piszcie dalej,bo to fajny temat

Gość gość
Mastrubacja to grzech zdrada męża lub żony. Proscie Boga o uzdrowiowienie i wyzwolenie z nalogu

Gość mokra Kasia
Mam 22 lata. Ostatnio spotkałyśmy się z przyjaciółką z internetu. To było nasze pierwsze spotkanie. Oglądałyśmy razem film i nagle ona zaczęła się masturbować, udałam, że tego nie widzę ale nie mogłam tak zbyt długo wytrzymać, nawiązał się ten temat i tak wyszło, ze obie spróbowałyśmy razem. Wspaniałe przeżycie

Gość NapalonaKotka6969
15 lat. Pomimo młodego wieku, uwielbiam to robić, szczególnie, kiedy wiem, że ktoś jest w domu, w pokoju obok. Ostatnio jak spałam z kuzynem w jednym łóżku nabrałam ogromnej ochoty. Był w samych bokserkach, stał mu i widać było końcówkę. Podnieciłam się cholernie! Dlatego rączka w majtki i jak najciszej. Myślałam wtedy, że to on mnie rżnie... Kolejnego dnia z rana udało mi się podglądnąć jak jego rodzice uprawiają seks. A nie powiem, jego ojciec to serio niezłe ciacho! Zawsze podobali mi się starsi... Kiedyś nawet myślałam o sponsorze, ale niestety, nie było żadnego w mojej okolicy, mieszkam w dość małym mieście. Choć i tak wydaje mi się, że największym hardkorem było, jak robiłam TO podczas sprawdzianu z biologii, którą mam z dyrektorem! Kolega z ławki zobaczył to i mi pomógł trochę ręką. Niezapomniane przeżycie. Mam nawet wrażenie, że dyrektor zauważył to, jednak postanowił zignorować. Uwielbiam to robić! Najlepiej kilka razy dziennie! Ale szanuję się i wciąż jestem dziewicą...

Gość gość
Od małolata uwielbiam walić konia w miejscach publicznych, pierwszy raz miałem 15 lat byłem w lesie i naszła mnie ochota na trzepanko, to ciach spodnie w dół usiadłem na pniu i fiutek w rękę. Po chwili postanowiłem w przypływie podniecenia rozebrać się do naga. I tak siedziałem nagusieńki na pniu trzepiąc mojego fiutka a tu nagle stanęła przede mną około 40 letnia kobieta z koszykiem grzybów. Stała jak wryta wpatrzona we mnie a ja podniecony na maksa siedząc na tym pniu rozszerzyłem nogi na maksa, patrząc jej prosto w oczy zacząłem jęczeć z rozkoszy a mój fiutek eksplodował tryskając spermą . Od tamtej pory wielkorotnie trzepałem konika w miejscach publicznych smiech.gif Ostatnio wszedłem do szkolnego kibelka, rozebrałem się kompletnie do naga, usiadłem na kibelku w kabinie i zacząłem trzepać fiutka, splunąłem kilka razy na dłoń i wtarłem ślinę w moje fiutka co spowodowało głośne mlaskanie jak go trzepałem. Kiedy byłem blisko orgazmu otworzyłem drzwi od kabiny kompletnie i tryskając na podłogę głośno jęczałem z podniecenia Wygladało to mniej więcej jak na tym filmiku z neta https://pl.xhamster.com/videos/i-jerk-off-in- my-school-s-bathroom-5966081

Gość oonn35
Fajnie, moja żona mi dziś opowiedziała, że pokazywała nie dawno koleżance jak się masturbować....bo ona nie umie....zrobiła przy niej prysznicem do końca ;)

Gość oonn35
Czy wy Kobiety masturbujecie się przy koleżankach? Rozmawiacie o tym?

Gość oonn35
Może opowiadacie sobie, jak to robicie? Może uczycie siebie na wzajem? Pokazujecie jak to robicie? Albo zdarza się wam wspólna masturbacja- wspólne zaspokajanie z koleżankami?

Gość gość
Opowiedzcie też jak nauczyłyście się masturbować? Może same przypadkiem? Może starsza siostra, czy koleżanka nauczyła? Temat jest bardzo fajny, rozkręćcie go...

Gość gość
rozwój seksualności to normalna rzecz- nie wolno tego tłumić, kobiety też w różny sposób to realizują :) ! Podzielcie się swoimi historiami.

Gość gość
Co u was?

Gość gość
ja właśnie skończyłam i idę do pracy, czy przed pracą sama się masturbowałam, czy któraś jeszcze to przeżyła?

Gość oonn35
Ja przyszedłem do pracy, wszedłem do toalety i pierwsze co zrobiłem to się masturbowałem. Rano zawsze potrzebuję seksu, jak żona śpi, a ja idę wcześniej do pracy- to robię to w domu, lub jak dziś w pracy w toalecie :)

Gość gość
i to jest paradoks, mam fajnego faceta, ale większe potrzeby sexualne niż on, dlatego właściwie codziennie przed wyjściem z pracy robię to. Mam również ochotę w trakcie pracy i ciężko przetrzymać na max 2 stosunkach w ciągu tygodnia.

Gość oonn35
rozumiem Ciebie, a ile masz lat? Masturbujesz się codziennie? Ja też potrzebuję seksu codziennie- czasem dwa razy w ciągu dnia, żona czasem chce też codziennie, a czasem się nie da, Te jest cudowna, wczoraj mieliśmy seks w lesie....super było, ale ja też często oprócz seksu się jeszcze drugi raz masturbuję w dzień.

Gość oonn35
czyli robisz sobie przed wyjściem do pracy i np. pod koniec pracy przed powrotem do domu? Robisz to ręką? Czy masz jakąś "zabawkę" ? Robisz to w toalecie, czy w jakimś innym pomieszczeniu?

Gość gość
Hej, w zasadzie codziennie przed wyjście do pracy, w pracy mam na szczęście taką możliwość, czasami w toalecie, czasami w samochodzie na parkingu, czasami wychodzę z biura, mam 33 lata. Czym - różnie. Ta zabawa w lesie to fajna musiała być.

Gość oonn35
Zabawa w lesie -super jechaliśmy gdzieś samochodem, wybraliśmy drogę w lesie, zjechaliśmy jeszcze z niej w gęstszy las, ale jakby ktoś przechodził środkiem- to nas mógł widzieć....( chociaż nie o to nam chodziło a o piękny seks w lesie, na łonie natury). Najpierw troszkę na stojąco, od tyłu, potem trochę żona na mnie - ja na leżąco ,potem ja na niej ....trwało to kilkanaście minut, więc mogliśmy się zapomnieć. Mieliśmy taką matę.....ptaki śpiewały, liście szumiały, a my byliśmy czasem troszkę głośni pod koniec.

Gość oonn35
A co do masturbacji w samochodzie- mi się zdarzało po pracy, jak gdzieś jechałem- drogą przez las, albo autostradą, że robiłem to jadąc.... chociaż trzeba uważać, bo jak się szczytuje, można spowodować kolizję. Raczej się pieściłem jadą, a już kończyłem na postoju.