Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wierzących czy to możliwe żebym była opętana?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłam raczej racjonalistką, nie przywiazywałam wagi do religii, od lat nie chodzilam do kosciola itd. Ale raz zdarzylo mi sie wywolywac duchy na jednej ze studenckich imprez. Zgodzilam sie na to dla towarzystwa i zeby bylo smiesznie, ale w to nie wierzylam. I niby duch nie przyszedl, tzn. nie zamanifestowal sie, nic sie nie wydarzylo, wiec o tym zapomnialam. Ale od tego czasu przesladuje mnie czesto pech, spotykam co chwile niezyczliwych ludzi na swojej drodze, choc kiedys tak nie bylo. Prawie juz popadlam w depresje, ciagle jestem smutna i nawet mam mysli samobojcze, choc kiedys tak nie bylo. Oprocz tego miewam koszmary dosc czesto, ale poza tym nie mam jakis objawow opetania jak na filmach... Byłam u psychologa kilka razy, ale nic mi to nie pomaga. Waszym zdaniem to moze być opetanie? Teraz juz sama nie wiem co o tym myslec, chociaz nigdy w to specjalnie nie wierzylam

Gość gość
Chyba, ze to zwykla despresja, ale od czasu wlasnie tego wywolywania duchow w moim zyciu zaczelo sie dziac zle i byla kumulacja dolujacych mnie wydarzen ( przypadkowych) np. wrednych ludzi itd. Probowalam do tego podejsc racjonalnie, ale teraz czytalam troche w necie o opętaniu i sama nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
Opętanie raczej na pewno nie ale jakiś byt mógł się przyczepić.

Gość gość
A te koszmary, ktore mi sie śnią też nie są zbyt normalne np. jakieś larwy, albo odchody itd. , a nawet o takich rzeczach wczesniej nie myslalam... Chyba, ze zaczynam świrowac, ale nigdy nie mialam problemow z psychika, a ostatnio moje poczuje wartosci bardzo spadlo, wiecznie chodze smutna itd., poza tym w moim zwiazku sie nie uklada, no i najgorsze, ze nawet mysli samobojcze, a wczenisj bylam w miare silna psychicznie

Gość gość
to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
21:36- ja sie nie modlę, teraz boje sie modlitwy, ze jesli to opetanie to zle ten duch, czy szatanzareaguje, wiem to dziwne, ale tak mam. A w dodatku teraz jestem sama w domu :O Jutro w dzien zobacze moze jak na to reaguje

Gość gość
Po prostu weszłaś w dorosłość. Ona nie jest różowa. Studenckie życie jest fajne, a później praca, rodzina, nikomu nie można ufać, bo każdy chce cię podpier.... w pracy aby zdobyć twoje stanowisko, męża musisz sprawdzać, czy cię nie zdradza, dzieci mają problemy w szkole.. wszyscy jesteśmy opętani, a ten demon nazywa się dorosłość....

Gość gość
A pomyslec, ze jeszcze do niedawna bylam zdeklarowana racjonalistka i bym w to nie wierzyla. Zreszta wtedy tez sie nie modlilam, juz w sumie od bardzo dawna, ani nie chodzilam do kosciola, chyba, ze np. byl czyjs slub to tak. A teraz troche zaczelam w to wierzyc i zastanawiac sie czy to nie jest prawda

Gość gość
21:41- tylko, ze ja juz jestem przy koncu studiow, wiec one nie sa dla mnie nowoscia, a w ostatnich miesiach byla ta kumulacja zlych wydarzen

Gość gość
Mam tak samo. Ciagly pech, paskudni ludzie, w sumie caly czas. Nieszczesliwa milosc, pech w pracy, nerwica, miesza mi zmysly. Czasem mam uczucie pustki, bezradnosci, depresje.. Przesladuje mnie 13-tka. Od jakiegos czasu wlaczam sobie msze swiete z roznych sanktuariow i modle sie do sw Tadeusza. Zaczyna pomagac. Moge myslec logicznie, nerwica odpuszcza. Nie iwem, czy to to, ale wlasnie po jednym zartobliwym seansie z nauczycielem na andrzejkach takie rzeczy zaczely sie dziac. Kiedys prymuska, otwarta, zamienilam sie w zamknieta w sobie dziwaczke. Niestety caly czas spotykam na swojej drodze okropnych ludzi. Chyba bede sie musiala wybrac do egzorcysty, bo watpie, aby cokolwiek innego pomoglo. Zdarza mi sie, ze kiedy ktos mnie skrzywdzi, to go spotyka kara. Wiem, ze ktos umarl, dostaje znaki.

Gość gość
21:43- A ten pech u Ciebie pojawil sie nagle?bo u mnie w sumie tak, wczesniej nic zlego sie nie dzialo, przez ostatnie miesiace tak sie dzieje, przyciagam do siebie wrednych ludzi, a kiedys tak nie bylo, albo mam pecha czesto.

Gość gość
andrzejki to i wruzby a demony czuja sie zaproszone do twego ciała jak macie lęki to modlitwy błagalne jakie wierni prywatnie moga zanossci w zmagani z mocami ciemnosc wydawnictwo ksiezy marianów jest nawet na yutubie ruzne wersje ale przede wszystkim trzeba sie wyzec sie demona szatana

Gość gość
dziś ten pech moze byc w winiku rzuconego uroku pełno jest domorosłuch magów co sie bawia w magie a nie wiedza ze u demona nic nie ma zadarmo

Gość gość
klikasz pobierz za darmo czekasz z 5 minut klikasz nie jestem robot i zczyna sie pobieranie

Gość gość
Idz do specjalisty od tego co w głowie. A którego ty uważasz za specjalistę to twoja sprawa. Jestem bogiem

Gość gość
i jeszcze trzeba nacisnac pobierz plik warto posłuchac lub kupic ksiazke to rozwieje wam pare pyytac warto takze czytac miesiecznik egzorcysta

Gość gość
i jeszcze mozesz posłuchac ks glass terz muwi o skutkach demonów

Gość gość
W sumie to minelo od tych andrzejek prawie 30 lat.. Ale jak patrze wstecz, to to moglo byc przyczyna. Przez ten czas ciagle bylo cos nie tak.. Liceum to koszmar, kolezanka zagorzala katoliczka, a falszywa i jak pozniej stwierdzilam, zle mnie traktowala. Ciagle towarzyszyl mi strach, nie moglam sie skupic np czytajac ksiazke. Inni uczyli sie po nocach, ja liczyalm na szczescie, ktore jakos i tak mi sprzyjalo - wiem, ze zaprzeczam sama sobie, ale nie uczac sie i stresujac-bo nie moglam-dostawalam np latwe pytania na sprawdzianie. Egzaminy na studia, to koszmar byl, wkrecilo mnie prawie w podloge, na ustnym mialam wrazenie, ze to ktos za mnie gada glupoty. Na studiach znowu kolezanki falszywki. Potem jeszcze wiele razy, nie bede wszystkiego opisywac. Ciagle balagan i pustka w glowie. Relacje marne, rowniez pechowe. Np ktos mi sie podobal, juz prawie mielismy zaczac sie spotykac, a tu po kilku dniach widze kolege z inna.. Potem ukochany pojawial sie i znikal, inny, bardzo mi sie podobal, znowu super kontakt, mily i przystojny, a jak sie spotkalismy sam na sam, zaczal mnie szarpac i byc wulgarny, po czym dowiedzialam sie, ze chce tylko seksu. Dostawalam marne prezenty np od chrzestnego, podczas, gdy drugi chrzesniak dostal samochod i dokladke do mieszkania. Za kazdym razem cos. W pracy mobbing, moi oprawcy nawet nagrody dostawali. Moglam tylko sie przygladac. W ktoryms momencie mialam dosc, wycofalam sie z zycia. Idz za wczasu do egzorcysty. Odmawiaj rozaniec i modl sie do sw Tadeusza, bo to patron od spraw beznadziejnych i chorob psychicznych.

Gość gość
Ja np mam fobie spoleczna i tez zastanawiam sie co robic, bo czesto mysle, ze zmarnowalam sobie zycie i nic nie jest juz w stanie mi pomoc, a dla ludzi jestem dziwakiem

Gość gość
najwarzniejsze to spowiedz wyznac wszystkie grzechy w tym ze sie czytało harego potera to nie zart demony wykozystuja ta ksiaze dla czego bo zostana napisana przez satanistke i została na ta ksiazke zucony urok i trzeba wszystkim przebaczyc i wybaczyc

Gość gość
metal słuzy do wychwalania demonów wiec trzeba sie z tego spowiadac

Gość gość
demon moze wejsc nawet przez waszych rodziców np przeklinaja was ty małe diablotko jestes do niczego to sa przeklenstwa nie mylic z wylgaryzmami to juz swoja droga gdzie takze trzeba sie z tego spowiadac poszukajcie liste grzechów ułozona przez egzorcytów

Gość gość
Ale to co jest najdziwniejsze w tym wszystkim, to to, ze Ci najgorsi ludzie, to byli udzielajacy sie w kosciele niby religijni ludzie.. A wstretne rzeczy wyprawiali.

Gość gość
ta strona takze dziś moze byc zuconu urok i nie wolno chodzic do swieckich egzorcystów nie pomogą a zaszkodzą

Gość gość
No wlasnie moja mama mnie nigdy nie lubila.. Zawsze inne dzieci byly lepsze.. A wcale tak nie bylo.