Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć?!

Polecane posty

Gość gość

słuchaj, jeżeli chcesz schudnąć to musisz przede wszystkim zacząć się ruszasz, ale najlepiej spytać się jakiegoś trenera personalnego. Ja osobiście polecam ci tego pana --- https://www.igortreneronline.pl/ Dieta od niego oraz plan treningowy dały mi efekty po tygodniu, a po miesiącu spadło mi 10 kg. Jeżeli masz problem to wejdź na jego stronę, zostań użytkownikiem i się zapytaj. To proste! A efekty zobaczysz po kilku dniach

Gość gość
To prawda z sama dietą daleko nie zajedziemy.....schudniemy ale w jakiej kondycji będzie nasze ciało i skora ??? Ja odchudzałam się na zasadzie diety (5 posiłków w odstępach co 2-3 h) i ćwiczeń na siłowni. Bardzo pomagały mi tez odżywki przed i po treningu www.alenergy.eu. Bardzo lubiłam koktajle białkowe o smaku waniliowym i w tym sklepi emaja bardzo smaczne batoniki jak już złapie nas głód.

Gość gość
Dieta właśnie bardzo ważna bo jak nie trzymamy diety a ćwiczymy to jak byśmy byli na diecie a nie ćwiczymy..... trzeba się wspomagać dietą i ćwiczeniami. Ja mam dość daleko do pracy wiec zanim tam dojadę, dojdę to robię chyba z 7 kilometrów pieszo....potem ćwiczenia w domu i jedzonko oczywiście zbilansowane. Nie mam czasu gotować przez pracę, więc postanowiłam wykupić dietę pudełkową z cateringu Victory Diet. Jestem bardzo zadowolona z ich jedzonka.

Gość Emilemilek2233
Ja ostro trenuję i aktualnie stosuję odżywkę https://swiatsupli.pl/pl/34-przedtreningowki Dieta to aż 80 % sukcesu. Pozostałe 20% to aktywność fizyczna i suplementacja, którą na co dzień wykonujemy. Jeżeli chcesz cieszyć się piękną figurą oraz zdrowiem, musisz umiejętnie je połączyć. Chcąc się trwale odchudzić pamiętaj, że najważniejsza jest trwała zmiana nawyków żywieniowych, a nie krótkotrwałe oraz modne diety. Chodzi przecież o to, żeby cieszyć się dobrym zdrowiem przez całe życie. Potraktuj dietę, jako sposób odżywiania, a nie chwilową zmianę nawyków kulinarnych.

Gość gość
Kluczem do schudnięcia jest regularne jedzenie ( zbilansowane ) i ****** jeszcze raz ruch bo w przeciwnym razie poleci nam w pierwszej kolejności jędrność skóry. Jeżeli o mnie chodzi to ja schudłam ponad 25 kilo - zamówiłam dietę pudełkową www.salmix.pl i zapisałam się na siłownie i tam chodziłam na bieżni, jeździłam na rowerku i orbitreku.