Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaBudziszewska

Hair Formula Cheers czy ktoś używał tego suplementu na włosy i paznokcie?

Polecane posty

Gość AgnieszkaBudziszewska

Szukam prawdziwych opini na temat suplementu na włosy i paznokcie Hair Formula Cheers. Stosowalam już wiele suplementów na włosy, niewiele pomagały. Chcę wypróbować ten, ale nie wiem czy warto wydać za niego 179 zł. Czy ktoś z forumowiczów może potwierdzić skuteczność?

Gość Gladis
Nie warte ceny. Dostałam w ramach współpracy blogerskiej. Włosy minimalnie szybciej rosły. Taki sam, a nawet lepszy efekt jest po Calcium Pantothenicum za grosiki w aptece...

Gość gość
Ja też dostałam ten produkt w ramach współpracy blogerskiej i jestem bardzo zadowolona. Stosowałam przez 3 miesiące. Zauważyłam dużą poprawę wyglądu paznokci, płytka paznokcia zrobiła się mocniejsza, paznokcie mniej łamliwe i ładniejsze. A co do włosów to mniejsze wypadanie, pojawiły się nowe małe włoski i końcówki przestały się rozdwajać. Link do produktu: https://cheers.com.pl/hair-formula-wzmocnienie-porost-wlosow/

Gość Helenka2029
Działa. Po 3 miesiącach są efekty. Żadne inne tabletki nie pomagały mi na łysienie androgenowe

Moja siostra stosuje ten suplement już od dłuższego czasu i jest zadowolona. Mniej włosów jej wypada i paznokcie przestały się rozdwajać.