Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam wyjechać na wakacje z dziećmi ale zaraz zwariuje pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Przejrzałam mnóstwo ofert, Turcja, Grecja, Hiszpania.. ale dla nas trochę za drogo. Chciałam w Polsce ale nie mogę nic sensownego znaleźć, góry czy morze? Morze trochę daleko, może mazury? Masakra głowa mi już pęka. Chciałam hotel ale z placem zabaw czy małym basenem dla dzieci? Może być też domek ale żeby było co robić z dziećmi, nie chce siedzieć całe wakacje w hotelu. Pomóżcie, dzieci będą miały w lipcu 10 miesięcy i dwa i pół roku.

Gość gość
Tak zaraz padnie reklama, zalosne

Gość gość
Zakładając tutaj topik otrzymasz tylko worek spamu nic konkretnego. Szukaj małych ośrodków agroturytycznych w niepopularnych miejscach.

Gość gość
Rok temu byłam w pogorzelicy gdy mój synek miał 8 miesięcy i było naprawdę świetnie gdy pogoda nie będzie zachwycała można się wybrać na aqua park:) z tego co trochę zwiedziłam najlepsze miejsca nad morzem do wyprawy z małymi dziećmi to pogorzelica gąski stegna oraz mikoszewo.

Gość gość
Bingo i już mamy reklamę! !!!!!

Gość gość
Ale co ty bys chciała robic z tak małymi dziecmi? Góry moim zdaniem odpadają,bo przeciez chyba nie będziecie chodzic z tak malenkimi dziecmi na wyprawy.Najlepsze chyba moze bo przynajmniej sie opalisz,do tego dzieci powdychają trochę jodu.Co do ofert to jest tego przeciez pełno w necie

Gość gość
10.04 skoro Ci nie pasuje to wyjdź. Ja proponuję krynicę morską.

Gość gość
Na zagranicę wydasz mnóstwo kasy,a prawda jest taka zę i tak większosc czasu siedziałabys w hotelu z dziecmi,a mąż zwiedzałby sam albo siedział z wami i się wkurzał.Niestety ale jak sie ma małe dzieci wszystko sie komplikuje.Mam znajomych co też pojechali na wczasy z dwójką maleńkich dzieci i tak włąsnie to wyglądało-przesiedział prawie cały urlop w hotelu z żoną i dziecmi,a jak chciał wyjsc gdzies sam to żona dostawała spazmów,do d**y taki urlop:/

Gość gość
A dlaczego on miał wychodzić sam? On powinien siedzieć w hotelu z dziećmi a ona powinna wyjść sama i się odstresowywać!!! Ale wczasy polaczków wyglądają właśnie tak - ona z dziećmi a on tylko patrzy jak się urwać i nachlać!

Gość gość
ja na wakacje szukam tanich hoteli na bookingu i nie nie jest to zadna reklama tej strony. Byłam w Paryzu a niedawno w Wiedniu. Szukam ofert ze sniadaniem a potem jemy na miescie, teraz mysle zeby jechac do Chorwacji bo jest tania a nad naszym morzem pogoda niepewna

Gość gość
Jest takie mnóstwo ofert z basenem i oferta dla dzieci a ty zadajesz tu pytania i masz klopt z du/py. Za granicą wyjdzie taniej niż w Polsce (np.Chorwacja z własnym dojazdem-auto,hotele i kwatery,z gotowaniem samemu lub wykupione w pakiecie). www.wakacje.pl www.rainbow.pl

Gość gość
10:31-jasne,bo chłop ma zapieprzać cały rok,a potem w ramach urlopu na wakacjach na które zarobił siedzieć w czterech ścianach z dziećmi.Tak traktujecie tych swoich mężów a potem wielce zdziwione,jak robią skok w bok gdy tylko spotkają taką,która im okaże trochę uczucia.

Gość gość
Jeżeli chciałabyś pojechać w góry , to proponuję Góry Stołowe i Kudowę Zdrój. Jest park, sala zabaw dla dzieci, place zabaw, aqua park, 2 baseny w dość dużym hotelu, nie trzeba być gościem hotelowym, żeby z nich korzystać, muzeum zabawek itd. Na stronie miejskiej masz wszystko fajnie opisane. Ja tam się wybieram w przyszłym roku , jak mi mała trochę podrośnie.

Gość gość
Ja to bym się nigdzie daleko z dwójką tak małych dzieci nie wybierała,z jednym jest nerwówka,tona bagaży i podporządkowywaniw wszystkiego pod dziecko,a dwójka to już w ogóle hardkor:/Pojechałabym gdzies niedaleko,a za jakies 2 lata jak dzieci już będą miec kilka lat jakieś fajne dalekie wyprawy

Gość gość
Chciałam napisać ze za jakies 4 lata dalekie wyprawy,nie za 2:)

Gość gość
Byłam ostatnio w Jastrzębiej górze z dziećmi w hotelu z basenem to właściwie nie typowy hotel bo apartamenty z kuchnią w pełni wyposażona. Ale wiem ze w sezonie mają stołówkę. Mogę podać nazwę można sobie zobaczyć to żadna reklama Apartamenty Marina obok były drugie apartamenty z tym ze tam basen na zewnątrz i był nieczynny w lato rozsuwane ma takie części jakby szklarnia w tym co byłam był wewnątrz była bawialnia dla dzieci suchy basen z piłkami gry psp dla starszych ogólnie ,fajnie bo po za sezonem to i pusto w lato nie chciałabym tam jechać,jestem z nad morza i tłumy mnie przerażają w lato.

Gość gość
Jest jeszcze puszcza białowieska. Jest aquapark, park miniatur, zwierzęta przechadzające się rano po ulicach-żubry, łosie. Jest cisza, spokój.

Gość gość
Z doswiadczenia wiem, ze Chorwacja wychodzi tak samo jak Polskie morze. A widoki, klimat...bez porownania. I tez mozna samolotem aczkolwiek nie jest to zbyt oplacalne. My wolimy autem. Kwater szukamy na bookingu. Za smieszne pieniadze 100 metrow od plaży :)

Gość gość
Wszystko zależy w jakim wieku masz dzieci i co robicie na co dzień gdy jesteście w domu. Chodzi mi o to czy np. lubicie długie spacery. Bo wydać kasę na hotel i w nim siedzieć to dla mnie żadna przyjemność, posiedzę w domu :)

Gość gość
16:06 A Ty glupia jestes czy ślepa? Przeciez autorka podala wiek dzieci w pierwszym poscie :o

Gość gość
Z dziećmi najlepiej nad morze, polecam Władysławowo :) Kwatery prywatne często wychodzą taniej niż hotel więc warto szukać przez takie strony jak BookApart

Gość gość
Odradzam miejscowości typu Władysławowo czy jastrzębia Góra, chyba że poza sezonem. Ludzi jest tam tyle, że trzeba się niemal przepychać na chodniku, a hałasie i jeżdżących autach nie wspominam. Dużo bardziej sprzyjające jest Rozewie, ale trzeba mieć świadomość, że tam jest klif i na plażę trzeba schodzić po schodach. Dla mnie idealne dla małych dzieci są wakacje nad małą górską rzeczką typu Soła w początkowym biegu. Gdy syn był mały, byliśmy w Ciścu i bardzo mile wspominam pobyt.

Gość gość
Polecam ci Trójmiasto (może nie Sopot, bo zbyt imprezowy i drogi). Fakt, że nie musze nic wynajmować, bo tu mieszkam, ale z tego co mi wiadomo można wynająć fajne mieszkanie lub apartament. Na niepogodę jest tu też dużo atrakcji innych niż morze, czego brakuje małym miejscowościom. Blisko na Hel- do fokarium. Infobox ma zawsze ciekawe wystawy. Dużo sal zabaw, bardzo fajnych i stosunkowo niedrogich, pełna gama restauracji- od typowo nadmorskiego żarełka po kuchnię z całego świata, kilka plaż (polecam Redłowo, mało ludzi, rezerwat). W Gdańsku jarmark dominikański, zoo, starówka. Statki do zwiedzania: w Gdyni dar Pomorza, Błyskawica, w Gdańsku Sołdek. Może wyskoczyć na Kaszuby, jest wspaniałe muzeum kolejnictwa w Kościerzynie. A jak jest ładnie warto się poopierdzielać na plaży :D Acha, i to nie jest reklama, bo... dla mnie im mniej turystów tym lepiej, mniejszy tłok. Jak myślę o motłochu openerowym to aż mnie skręca.

Gość gość
Jest pod Krynicą gospodarstwo agroturystyczne Gawęckówka u Jasia i Małgosi. Jesteśmy tam co roku zimą bądź latem. Mają basen z podgrzewaną wodą odkryty, dużo miejsca do latania dla dzieciaczkow. Do tego pyszne jedzenie i niesamowitą atmosferę. My jesteśmy zakochani w tym miejscu. Polecam każdemu kto lubi ciszę i spokój.

Gość gość
no i małpy biorą 500+ ode mnie i wypoczywają, a mnie po 35 latach pracy nie stać na wypoczynek, cholery pisowskie by trafił szlag raz na zawsze

Gość gość
Ja akurat nie biorę a stać mnie na wyjazd z rodziną i to niecałych 20 latach pracy.