Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wi development

Mama 2 dzieci od jutra wraca do formy !!!

Polecane posty

Gość Wi development

Cześć dziewczyny!!! Nie zaglądałam tu kilka lat!!! Ale podejmuje nie wiem już która próbę powrotu do swojej wagi i co równie ważne, formy! Potrzebuje opisywać swoje postępy, żeby ta próba okazała się ostatnią :) Jeżeli ktoś ma ochotę popisać- zapraszam, jeżeli nie, będę pisać do siebie :) Mam 33 lata, do zgubienia 8 do 10 kg! Do dzieła!

Gość Wi development
Nie bardzo mam czas na cwiczenia, wiec jezeli znacie jakis sposob na aktywnosc np z nalym dzieckiem, to piszcie dziewczyny :) Jezeli chodzi o diete, mam swoja „autorską”

Gość gość
Ja też mam takie postanowienie. Chodzę do dentysty bo po kazdej z ciąży zęby mi sie kruszą. Zrzuciłam juz 10 kg przy wsparciu dietetyka ale mam jeszcze z 10 by bylo naprawdę dobrze. Pracę mam taką,ze praktycznie każdego wieczora siedzę i robię. Cóż. Na mojej glowie dom, obiady, dzieci. Mąż pomaga ale dużo tez pracuje. Mam 36 lat i postanowienie takie by wrócić do formy.

Gość gość
Super! Najważniejszy jest entuzjazm. Z resztą jest wiele dobrych sposobów na powrót do dawnej formy. Polecam zapoznać się z artykułem, który mi pomógł w takim dopingu do dążenia do celu blog.wozimysie.pl/blog/mama-w-formie/jak-wrocic-do-formy-po-ciazy-praktyczne-wskazowki.html Naprawdę warto się starać o siebie samą. Dla dziecka i dla męża, a przede wszystkim dla samej siebie.