Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy faceci sa w stanie pokochac kobiete tak by wynosic ja na piedestal

Polecane posty

Gość gość

i zeby byli zapatrzeni w nia tak, ze nie dostrzega innych nawet po kilku latach zwiazku a jesli juz to na zasadzie takiej jak zakochane kobiety: no fajny facet, ale nie wzbudza to emocji, zupelnie jak mebel. Czy w ogole faceci tak potrafia ?

Gość gość
Mój mąż mnie tak kocha.

Gość gość
Na potrafię jestem wrażliwy i romantyczny

Gość gość
Ja rowniez wrażliwy az za bardzo biore do siebie.... ale strasznie nie ufny juz teraz

Gość gość
brzydcy, z jakims kompleksem typu slabe zarobki, duzo starsi.Musi byc roznica w atrakcyjnosci, nie tylko fizycznej i zazwyczaj ta kobieta ma to czego temu facetowi brakuje. Nieraz bywa i ze szpetny zakompleksiony goowniarz z gola dupa plaszczy sie przed piekna i ustawiona w zyciu starsza od niego kobieta .Lub przystojny dziadek z kasa adoruje nieurodziwa studentke bez kasy-ale mlodosc pociaga Tak wiec autorko, mysle ze najlatwiej rozejrzec sie za starszym panem, ekstremalnym brzydalem lub bezdomnym , albo np lysym jesl i ty sama masz piekne geste dlugie wlosy, za ciapatym jesli jestes moze nieurodziwa i farbowana, ale blondynka z jasna karnacja itp.

Gość gość
Ale mowie o milosci romantycznej a nie takiej jak Ty opisalas, milosc do pieniedzy nie zmieni sie w namietnosc ,oddanie itd. - jak zbraknie pieniedzy to i adorator sie ulotni.

Gość gość
żaden kurna, wy durne jakieś jesteście :o najpierw kastrujecie tych facetów mentalnie, a potem się dziwicie, że nie są męscy...

Gość gość
07:22 męskość nie polega na brutalności i wulgarnym zachowaniu. Mężczyzna może i powinien posiadać te cechy, ale powinien być łagodny dla swojej kobiety, nie zaś być brutalnym tyranem, nie uznającym słowa sprzeciwu

Gość NÓW_ZNÓW
Nie wiem, może wszyscy. Jeżeli trafią na kobietę, która na to zasługuje.

Gość gość
Ja byłbym tak w stanie,a szczególnie ciekawy taki związek wydaje mi się z kobietą inna ode mnie, której ideałem bym nie był.

Gość gość
faceci potrafia tylko wtedy gdy im sie bardzooooo laska podoba, taka ktora jest nie dla kazdego, ktora ciezko zdobyc badz jest nie w ich zasiegu, nie ich liga, ktora inny samiec moze co najwyzej na zdjecia poogladac. Im obiekt bardziej niedostepny dla faceta tym bardziej pozadany. Wtedy sa zdolni do wiecej, moga sie poswiecic i mowic to co chce ona uslyszec, robic to co ona chce by robil tylko i wylacznie po to by ja zaliczyc (wsadzic jej swoja parowe) i moc sie potem chwalic kumplom, ze "ta niedostepna dla przecietnego samca" zostala zaliczona, wtedy ich duma wzrasta bardzooooo, poczucie wartosci jak zalicza taka na ktora inni tylko moga tylko popatrzec, wtedy inni faceci takiemu zazdroszcza, a faceci lubia byc lepsi od innych, lubia byc najlepsi to im daje poczucie meskosci

Gość gość
Chorzy psychicznie i niedojrzali emocjonalnie, serio

Gość gość
Każdy PUA powie ci, żeby nie stawiać baby na piedestał bo sam stawiasz się na przegranej pozycji, jako ten gorszy.

Gość gość
To pytanie jest źle zadane, bo to że się kogoś kocha, jej się mu wiernym i nie dostrzega innych bab, to nie znaczy wynoszenia na piedestał.

Gość gość
a ja nie chciałbym takiej tylko zaliczyć,ja chciałbym sprawdzic żyjąc z nią czy ta inność byłaby ciekawa czy to tylko wyobraźnia a dobrze tam gdzie nas nie może, samym ciałem raczej nie podnieciłbym się, ale widzeniem tej osoby

Gość gość
Jakiś wrażliwy, zakompleksiony romantyk. Do tego dobrze żeby była spora różnica w atrakcyjności fizycznej (znaczy on mniej atrakcyjny). Tylko czy związek z takim pantoflarzem będzie satysfakcjonujący?

Gość gość
Zapomnij autorko, ze jakiś przystojniak będzie Cie wynosił na piedestał i będzie wpatrzony tylko w Ciebie- no może na poczatku, jeśli będzie zakochany, ale z czasem zacznie korzystać ze swojego powiedzenia, przystojnych nie ma za wielu a laski same takim wchodzą do łóżka i za nimi latają. Taki, widziac jak działa na kobiety, przedzej czy później zacznie zdradzać a w najlepszym przypadku flirtować z ,,koleżankami".

Gość gość
Jakieś erotomanskie fajfusy próbują wcisnąć kit, że wszyscy mężczyźni zdradzają, myślą że kobiety są takie naiwne żeby przyjąć ich opinie jako prawdę. Drodzy panowie, ludzkość jest bardzo zróżnicowana, mezczyzni również, warto o tym pamiętać wypowiadając się w jakimś temacie.

Gość gość
11.36 i nie przenoście panowie własnych upodobań czy niemożliwości na pozostała część meskiego rodu.

Gość gość
Mezczyzni aseksualni. Albo zwyczajnie porzadni lecz bez honoru bo kochac bylo i chyba jeszcze jest normalne ale stawiac na piedestale to juz patologia

Gość gość
Mowilam o milosci romantycznej, bo kasa jest jakby wyznacznikiem atrakcyjnosci, zaradnosci, szacunku (tylko wlasnymi rekami zdobyta, nie np spadek)moze powinnam powiedziec raczej status spoleczny-praca, wyksztalcenie, tym kim czlowiek jest, jak golod***ec to wiadomo ze niewyksztalcony, niezaradny, malo inteligentny.Nie mam na mysli zwiazania sie z kims dla wlasnej korzysci, ale szacunek czy podziw

Gość gość
mój przystojniak tak mnie traktuje od lat, ma skonczonego fioła na moim punkcie, on sam bardzo trudny do zdobycia, wymagający , ja jeszcze gorsza od niego :) wyrozniam sie urodą i tym co w głowie

Gość gość
To musi być całkiem przyjemne uczucie doświadczyć tego.

Gość gość
dwie osoby które się uwielbiają i kochają ,czy to takie niespotykane ? tak, bo ciezko trafic na swojego, lub byc samemu gotowym na taką miłość

Gość gość
Zadni oni tylko udają ze kochają oni nie mają uczuć ani serca

Gość gość
Zauważyłem, że znajomi swoje dziewczyny dziewice tak właśnie kochają, wynoszą na piedestał. Są dla nich takie wyjątkowe, niepowtarzalne. Bardzo im się podoba to, że byli ich pierwszymi mężczyznami.

"Zadni oni tylko udają ze kochają oni nie mają uczuć ani serca" X A ok 85% samobójstw z powodu złamanego serca przypada na facetów...

Gość gość
11:10 Bzdury ja jestem przystojny i potrafię kochać bez takich rzeczy jak zdrady itp.. mnie to nie kręci wolę kochać i być kochanym niż przygody przeżywać

Gość gość
Tylko prawiczek jest w stanie się tak zakochać

Gość gość
kwestia osobowośći , trudno zeby wycierus nagle doznał wzniosłych uczuć,przecież dlatego się wycierał o różne kobity bo nie charakteryzuje go głębia odczuwania, a tylko odczuwa orgazmy, i trudno żeby ktoś kto nie chce dotykac bez uczuc i czekał na kogos wyjątkowego zapragnął nagle macać inne i całkiem się zmienić :) osobowosc tak szybko się nie zmienia