Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Facet , z ktorym sie spotykam wczoraj wysłał mi smsa co u mnie slychac, czy wiem czy mój wynik jest "negatywny"? i że chce wiedzieć jak się ułożyły sprawy z wycieczką. Jeśli chodzi o tej "wynik negatywny " to miałam robiony niedawno rezonans kolana i mu o tym mówilam, więc myslicie, że o to mogło mu chodzić? Bo dziwnie to zabrzmiało, jak jakiś test ciążowy czy cos w tym stylu jezyk.gif A jeśli chodzi o wycieczke to powiedziałam mu ,że raczej na nią jade o ile znajomi nie zrezygnują nagle ( na weekend majowy bo nie mozemy go razem spedzic bo on jest za granica). Jak myslicie, to jest podjerzane ,ze sie pomylil? Czy przesadzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Brzmi to jakbyście byli ze sobą od niedawna skoro tak pisze co u ciebie słychać zamiast zadzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Możliwe ze sie pomylil, ze chciał zapytać innej o test ciążowy...tak to zabraniało. Ale z ta wycieczka...przecież to Cie dotyczylo. Trudno powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Test ciążowy to by było dobrze oby nie Hiv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Anka, znowu ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2018 Jak trzeba być ograniczonym, żeby czytając „wynik negatywny” w kontekście badań myśleć tylko o teście ciążowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 15, 2021 Pomylił się, wiadomo, że chodziło o test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach