Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szosti20

Prostytutka na wyłączność

Polecane posty

Gość Szosti20

Mam 20 lat, i chciałabym zostać kimś w rodzaju ekskluzywnej prostytutki, tj. takiej na wyłączność. Jestem bardzo zadbana i atrakcyjna, a w łóżku będę się bardzo starać żeby zrobić facetowi dobrze. Stawki do negocjacji, ale nie będą za wysokie. Od faceta wymagam żeby był po prostu zadbany, a reszta skoro chcę zostać prostytutką nie powinna mnie interesować. Jestem blondynką niskiego wzrostu, brązowy kolor oczu, szczupła. Jestem z Warszawy, (ale jeśli będę pewna że nie zostanę oszukana na zasadzie że ja przyjadę a faceta nie będzie), i ostatecznie mogę się przeprowadzić, bo obecnie mnie w Warszawie nic nie trzyma. Jeśli jesteś zainteresowany, to musisz jeszcze wiedzieć, że dodatkowo będę w stanie realizować wszystkie twoje fantazje, dosłownie wszystkie. A jeśli się wyjątkowo polubimy, to całkowicie zniosę jakiekolwiek stawki :-) Oczywiście po skontaktowaniu się ze mną za pośrednictwem emaila podanego poniżej, natychmiastowo wysyłam zdjęcie. Jeśli z kolei boisz się że ktoś się teraz podszywa pod kobietę, przypominam o funkcji Google Image, gdzie można sprawdzić czy aby zdjęcie nie jest z internetu. kontakt: szosti20@onet.pl Pozdrawiam

Gość gość
Wszystkie fantazje? Brzmi ciekawie :)

Gość gość
Widmo to atencyjna kūrwa :classic_cool:

Gość gość
Ja nie mieszkam w Polsce, a szkoda, bo fajnie byłoby posiadać taką ekskluzywną dziwkę.

Gość gość
Lubisz oral?

Gość gość
do matki też się tak wyrażasz?

Gość gość
prostytutka to zawód, k*****a to charakter, tu widzę jedno i drugie.