Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę to jeszcze naprawić?

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice zaszczepili we mnie poczucie bycia nikim. W konsekwencji mam bardzo niską samoocenę, nie wierzę w siebie. Zawsze zabraniali mi komukolwiek mówić o swoich problemach i o tym co się dzieje w domu. Zawsze powtarzali mi, że inni są źli, wścibscy, że tylko będą się ze mnie wyśmiewać i obgadywać mnie. Raz w życiu spotkałam człowieka przy którym poczułam się szczęśliwa jednak poszłam za głosem rodziców, że to nie jest możliwe by spotkało mnie coś dobrego i że pewnie ten człowiek nie miał dobrych intencji. Odsunęłam się od niego i chyba zapszepaściłam ten kontakt czego bardzo żałuję. Czy da się coś z tym zrobić?

Gość gość
Ale byłaś z nim ?

Gość gość
Jeżeli żałujesz to postaraj się, chociaż spróbuj... Napisz coś więcej

Gość gość
Nie tworzyliśmy związku... był dla mnie jak przyjaciel, którego nigdy nie miałam.

Gość gość
Poznałam pewnego człowieka, który stworzył przyjazną atmosferę i wykazał zainteresowanie mną. Zdobył moje zaufanie. Otworzyłam się na niego. Opowiedziałam mu swoją historię, zawsze mnie wysłuchał i pocieszył. Nie miałam przed nim tajemnic, czułam się przy nim szczęśliwa. Nawet otoczenie to zauważyło wtedy.

Gość gość
a do seksu między wami doszło? myślę że nie.