Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikki88

Czy tablet to dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość wikki88

Cześć. Zbliża się komunia mojego siostrzeńca i zastanawiam się nad tym jaki prezent mu kupić. Myślałam nad tabletem, ostatnio wyszedł SmartView 8 LTE i zastanawiam się nad jego kupnem. Czy to model warty zainteresowania? Ma już go ktoś może?

Gość gość
Lepiej dać kasę. Niech sobie sam kupi co chce.

Gość kalesha
Jeśli rodzice się zgodzą to czemu nie :) A model ciekawy, w tej cenie chyba całkiem niezły

Gość mirael
Wygląda całkiem fajnie, ja na twoim miejscu chyba bym kupiła. :) Taki tablet może służyć i do zabawy i do nauki więc jak dla mnie w porządku.

Gość noice5
Ja kupiłam sobie tego tableta ot tak do przeglądania internetu i jestem zadowolona, jest w porządku

Gość gość
super prezent! www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Faktycznie prezent całkiem fajny, według mnie tablet ma całkiem dobre parametry. Ja bym kupiła.

Gość gość
Ktoś może ma tego tableta? Bo ja rozważam kupno go dla siebie, tak do przeglądania internetu

Gość gość
A ma ktoś może ten drugi model, 9,6 3G?

Gość gość
Dziecko komunijne poradzi sobie bez tabletów, które i tak są stratą pieniędzy. LEpiej kupić jakiś voucher albo dać pieniądze. Ja ostatnio dałam voucher na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach. Dzieciak był mega zadowolony :D Możesz też pomyśleć o jakichś zabawkach typu deskorolka, coś co nakieruje dziecko na hobby.

Gość gość
Ja na komunię kuzyna kupiłam mu coś innego. Lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly. Chciałam, żeby dostał coś innego. Bardzo mu się spodobał pomysł. A wszystko jest pod okiem instruktora i jest bardzo bezpieczne :)