Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona fanclub ED......

Polecane posty

Gość gość

Jesteś?

Gość ona fanclub Domyślnego
Jestem

Gość gość x
Niewygodna prawda? :) Duszki usuwają. x Odpowiadając ci pytam: Dlaczego mam pisaćna maila czy go przytulać? Po co? Żeby uzyzkać aprobatė? E, to głupie. x On wie gdzie mnie szukać. Może kiedyś się odważy. Póki co nie ma co przyspieszać. x Nie słodzę, nie podlizuję się. Mówię co zauważam, to tylko moje spostrzeżenia. x I z pełną odpowiedzialnością powiem, że On nie zawsze ma racje. Nie zawsze niestety. :) x Czas pokaże jakie kwiatki z tego urosną.

Gość gość x
Nie używaj jego nicku, imienia, nazwiska ;) może nie usuną temat. x Teraz nie wiadomo o kogo chodzi. I zmień w swoim nicku. ;-) x Będziemy pisały do woli o spostrzeżeniach. A reszta niech się wypałuje. :)

Oczywiście, że nie ma racji. To była ironia. Żal mi go i tyle. Męczy się biedak, wysila i na nic

Nie będę go tu męczyć. Tak mnie dzisaj naszło.

Gość gość x
Dzisiaj cię naszło? Dlaczego? x On jest w środku dobrym człowiekiem. Widzę to. Tylko nie wierzy do końca w siebie. Samoocena zrujnowana. x R/ż/n/ie błazna... bo taki nie jest(czy jest)?

Gość ona fanclub ED
Słusznie. Wydaje się spoko. Jednak działa mi na nerwy. Nie umiem przejść obojętnie, ale nie hejtuję. Chyba, że w takim "troskliwym" stylu jak teraz. Gdybym go nie lubiła, dałabym mu spokój.

Gość gość x
Dlaczego działa ci na nerwy? Bo jest taki udający kogoś kim nie jest? A chciałby być? Nie sądzę, że chciałby być błąznem. x Ja też go lubię. Tylko tyle. Zawsze widzę ludzi z problemami, których inni nie widzą. Czy to face to face czy poprzez pisanie. x Mam rodzinę, mam swoje sprawy i nie szukam kontaktu intymnego z nikim stąd, znikąd nie szukam. x Wchodzę na forum, czytam ludzi. Przyglądam się im. Mało piszę. Bywają osoby, które zwracają szczególną uwagę. I tym szczególnym przypadkiem jest On. x Wiem, że on wyje o pomoc. O wsparcie. Rozpaczliwie szuka przyjaznej dłoni- jakkolwiek to interpretujesz. x Nie odzywam się. Czytam. Póki co. ;)

Gość gość
gość x---- kim jesteś???

Gość ona fanclub ED
Rozumiem, że dołączyłaś do fanclubu :-) Albo może grupy wsparcia. I obie dobrze Andrzejkowi życzymy. Niesamowite! Życie realne mnie teraz woła. Pa 🖐️

Gość gość x
Do zaś.

Gość gość
Porownywac kogos do matki boskiej to trzeba miec niezle naajjjeeebbbaaannneee🖐️

Gość gość
:-O niezle laska o miesiaczce pi/er/do/li o sluzie z macicy :-O

Gość gość
Tu też o nim, hahahaha. Ale czad ja pitole

Gość gość juliav
To też jest hejt. Nazywajcie to jak chcecie, ale to jest HEJT! Mam tylko nadzieję, że Endriu nie bierze tego na poważnie...tak bym chciała.

Gość gość
Julia ty przed czy po? :-D